05-04-2025, 08:21 AM
(04-04-2025, 09:52 AM)muska71 Kirjutas:Mis peab, ma ei tea. Seda saan öelda, et mineraal sai sisse, kuna kanku oli riiulis ja probleeme pole sellega edaspidi olnud. Teise vahetuse tegin kontrolliks 50h hiljem, oli trakats niigi peaaegu laiali. Õli oli puhas ja vahetus asjata, aga muidu ka teada ei saa. See Hydro-Gear kast peaks olema suht universaalne mitmele margile.(02-04-2025, 10:04 AM)margus61 Kirjutas: Hooldusraamat näitab, et 326 töötunni järel olen vahetanud kasti "lifetime" õli vahetanud. Meeles pole, kas oli ta kinni või ei võtnud vahel enam vedu taha. Õli oli igal juhul selline, et kui oleks veljehõbedaga kõrvuti purkides, poleks õnnestunud vahet teha.
Vist kujuneb tehnika eluiga mu käes ettearvamatult pikaks. Viidet pole kinnituseks panna, aga meeles, et kasti õli vahetuse soovitus esmalt 50h ja siis 200h järel. Hüdrokasti hingeelust on netist leitud jutt manuses.
Manual üteb,et sisse läheb 20w50 mootori õli(lk 10),aga kas mineral või mingi sünt?Manuaal räägib küll vist partnerist,aga ilmselt õlid kõigil markidel samad?mul hysgu.
Piduri ketta nuute võiks sellel ka regulaarselt määrida, muidu saab see koost otsa, ketas hakkab lotendama ja liikumist takistama. Uus OEM kettakene oli ca 40€. Saatsin metalliämbrisse, kuna pole kordagi vaja olnud pidurdada.