19-04-2025, 15:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-04-2025, 15:54 PM ja muutjaks oli Lauri_L.)
(19-04-2025, 15:29 PM)siimik Kirjutas: Kuidas mõõdus talv merekonteinerites, kas läksid niiskeks?
![[Pilt: ventsshippingcircled.jpg]](https://www.shippingcontainersuk.com/smsimg/ventsshippingcircled.jpg)
Konteinerites on üleval äärtes väikesed ventilatsiooniavad restidega. Nagu üleval fotol. Olen neid 20-jalasel kõige rohkem nänud kokku 14tk. Kummalgi küljel 5tk, tagaseinas 2tk ja kummaski esimeses ukses üks. Minu konteineritel on kokku vaid neli ventilatsiooniava - mõlemal pikemal küljel 2tk.
Ühes konteineris oli üle talve sees põllumajandustehnika, kodused suuremad seadmed ning euroalused. Teises sõiduauto koos mõne halja metallist nelikanttoru ja tagavara nurkraudadega. Kolmandas 2/3 ulatuses pappkastid milles sees isolatsioonivill. Esimeses kahes käisin talve jooksul paar-kolm korda kontrolli tegemas. Viimases, kus pappkastid, käisin nädalas 1-3 korda sees. Kusjuures jalgadega ikka tassisin lund sisse. Kokkuvõttes saan kinnitada, et kõik kolm konteinerit püsisid seest tolmukuivad. Jalgadega sisse kantud vähest lund seal paari päeva pärast polnud. Pappkastide seinad ja põhjad tugevad ning kuivad. Sõiduauto kangast salong täiesti kuiv ja algse lõhnaga (st hallituse, niiskuse ega kopituse haisu ei olnud). Nagu juba ütlesin, siis kõik pappkastid täiesti tolmukuivad kogu talve ning haljas hoiustatud metall oli haljas ning roosteta ka kevadel. Tuleb tõdeda, et ostuga ülimalt rahul. Kuskilt ei leki ega narmenda. Minu puhul tundub, et neljast ventavast on täiesti piisavalt. Hoov samuti üleliigsest romust puhas.