28-04-2025, 13:32 PM
Kõigile tänusõnadele vastuseks - hoopis mina tänan osavõtjaid, kes on olnud usaldusväärsed ja korrektsed. Samuti tänan kõiki, kes on ühel või teisel moel abiks olnud sihtkohtade leidmisel, teekonna planeerimisel või reguleerimisel/suunamisel. Abilisi on olnud väga palju. Abiks on ka mõistev suhtumine ja arusaamine sellest, kuidas selline võimalikult väikese ressursikulutusega üritus toimib. Uuematele osavõtjatele tuleb vahel mingeid meie kiikse selgitada, kuid üldine meeleolu ja staazikate osalejate eeskuju annab enamasti vajaliku arusaama asja toimimisest.
Mälestusi ja fotosid on juba ka saadetud, kuid kroonika kokkupanekuks on ühtteist veel puudu.
1. jagage meiega meeleolukaid pilte sõitudest, mida avalikes albumites ei ole. Eriti just selliseid, kus on üldvaated näitusest, kolonnis sõitmisest või ekskursioonist. Või ka toredaid jäädvustusi toredatest inimestest. Autodest ja muudest sõidukitest on nagunii pilte palju.
2. Osa sõitude märke on puudu, mistõttu vaadake oma garaazides ringi. Puudu on 2005. aasta augustikuu, 2008. aasta augusti ja septembrikuu ja 2009. aasta maikuu sõitude märgid. Kui kellelgi on need olemas, siis palun jagage.
Teeme selle kroonika ka ühiskoos, siis on ta meeldejäävam ja täiuslikum.
Saata võib kasvõi minu meilile indrek.sirk@gmail.com.
Sellel aastal on maikuu kolmas teisipäev - 20.05.2025. Ikka Männikul, Karjääri teel Autosõit OÜ õppesõiduväljakul algusega kell 18.
Mälestusi ja fotosid on juba ka saadetud, kuid kroonika kokkupanekuks on ühtteist veel puudu.
1. jagage meiega meeleolukaid pilte sõitudest, mida avalikes albumites ei ole. Eriti just selliseid, kus on üldvaated näitusest, kolonnis sõitmisest või ekskursioonist. Või ka toredaid jäädvustusi toredatest inimestest. Autodest ja muudest sõidukitest on nagunii pilte palju.
2. Osa sõitude märke on puudu, mistõttu vaadake oma garaazides ringi. Puudu on 2005. aasta augustikuu, 2008. aasta augusti ja septembrikuu ja 2009. aasta maikuu sõitude märgid. Kui kellelgi on need olemas, siis palun jagage.
Teeme selle kroonika ka ühiskoos, siis on ta meeldejäävam ja täiuslikum.
Saata võib kasvõi minu meilile indrek.sirk@gmail.com.
Sellel aastal on maikuu kolmas teisipäev - 20.05.2025. Ikka Männikul, Karjääri teel Autosõit OÜ õppesõiduväljakul algusega kell 18.