17-05-2025, 10:23 AM
(17-05-2025, 00:13 AM)ak75 Kirjutas:Mul vist peas auk sees, kogu aeg on saepuru autos ja pakiruumis. Sama arvamus, viidatud makita saab siledalt pinnalt (kummimatt, salongi plastik) veel kuidagi tolmu ja purud kätte, pakiruumi tekstiiliga lootusetu. Toast mingi vana Elektrolux teeb esimese tõmbega enam vähem puhtaks, Kärcheri wd3 tõmba vaiba sisse. Makita ainus eelis on juhtme puudumine ja vaikus tõmmete vahel. Kärcheri undamine pikemalt on päris tüütu.(16-05-2025, 23:32 PM)Marko Kirjutas: Õhtast!Ilmselt mitte.
Mul oluliselt maalähedasem küsimus kui hammasrihma pinina sagedusvahemik.
Kas kellelgi on kogemust praegu müüdavate akutolmuimejatega? Kuna olen Makita 18V süsteemi "ori" nagu ühes teises teemas tabavalt öeldi, siis loomulikult oleks esmavalik midagi sellest seeriast. Näiteks midagi sellist:
https://www.makserv.ee/toode/akutolmuime...0zb-akuta/
Aegajalt tekib tunne, et selline võiks olemas olla. Küsimust vormistada on keeruline, aga proovin - kas see saab vaiba seest karvad kätte?
Ma ei arva, et pool aastat imemata vaip peaks paari randmenõksuga puhtaks saama, aga mingi suuna ehk annab see küsimus.
Miks küsin - ainuke mida reaalses elus olen katsunud ei saanud laua pealt küpsisepuru kätte. See oli ammu ja marki/mudelit ei mäleta.
toda Makitat omal pole, kuid saanud proovida paaril korral. Kiire hinnang - mõttetu riist.
Philipsi 7000 ja 8000 seeria ajab asja ära. Omal kodus kasutuses mõned aastad - toimib.
Dyson pidi klass omaette olema. Endal puudub kasutuskogemus, pole raatsinud osta.