18-05-2025, 08:25 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-05-2025, 08:28 AM ja muutjaks oli alfredo.)
(18-05-2025, 01:02 AM)Marko Kirjutas:(17-05-2025, 19:01 PM)alfredo Kirjutas: Kõvematel meestel on kindlasti suruõhk koos V4 kompressori, 100meetrise torustiku ja 20m3 paagiga, aga kui pea samasuguse tulemuse annab odav hiina junn, siis paneb see ehk ilmaelu veidi ümber mõtestama.
Millest tõukub selline räige vaenulikkus korralikku tööriistaparki omavate inimeste pihta?
@Marko
Millest ometi selline valulikkus?
Kas oleme AMF-is juba sedakaugele jõudnud, et igale kergelt irooniamaigulisele võrdlusele peab automaatselt panema lõppu sildi @aroonia, nagu olen kuskilt lugenud, mida peab kirjutama, kui soovid öelda iroonia...mingit vaenulikkust polnud vähimalgi määral plaanis edastada. Vabandan veelkord, kui Teie peo rikkusin ja luban, et enam ei tee. Kuigi olen seda juba mõned korrad lubanud, kuid libastusin jälle, nagu näha.
Mul endalgi on korralik kompressor koos vajalikuga olemas, lihtsalt kogu kupatuse võrdlus pihku mahtuva laualt haaratava odava junniga ei kannata üldsegi võrdlemist(kompaktsus, kiirus).
Ja ikka on igaks ettevõtmiseks oma töövahendid - ehk kord kuus vean ka mina oma voolujoonelise kere keldrisse õhusüsteemi käivitama ning vastupidi.
@Telc
Tolmu sissetõmbamise või mitte kohta - mul on juba tõesti täiesti ükskama, harjutatud on üle kolmekümne aasta ja hääleka pensionäärina riigieelarvet lüpsma jääda pole jätkuvalt plaanis. Nii see elu on kord läinud ja teha pole enam eriti midagi. Kõlab ehk veidi hoolimatult, aga oleme siiski realistid. Eilsete uudiste valguses võiks öelda, et siiani on isegi hästi läinud.
Loomulikult tekib südames soe tunne, kui keegi minu tervise pärast võtab muret tunda : )
Nojah ja ega ma sellega nüüd päevad otsa kuskil siseruumides tuumapommi meisterdamise jääke laua taha ei puhu, pigem välioludes eelpool kirjeldatud viisil. Palju hullem nuhtlus minu jaoks on praegune aastaaeg, kui kõik õitsele puhkeb ja siristab