18-05-2025, 15:34 PM
Tolmuimejate- ja nendega tehtava kontekstis oli siin juttu ka auto koristamisest. Ma ei tea, kuidas keegi saab vars- või käsitolmuimejaga auto kvaliteetse töö mõttes koristatud, mina igaljuhul ei saa. Sest ta ei mahu enamikesse kohtadesse vahele. Auto-, keldri-, garaazi- ja töötoa jaoks on siiani kõige tõhusam klassikaline voolikuga suure jõudlusega tolmuimeja. Et tingimata poleks vaja tolmukottidele kulutada on hea nn plaatfiltriga isend. Läheb filter umbe, kallad konteineri tühjaks ja filti klopid kusagil võsas vastu puutüve puhtaks ning lased edasi. Tuppa teda enamasti ei vii ja polegi põhjust viia, sest toa jaoks on varstolmuimeja + robot.
Kärcheri NT seeriat julgen soovitada.
Kollastest Kärcheri asjadest julgen soovitada eemale hoida - on olnud omal kunagi lühikest aega üks kollane tolmuimeja eelpool nimetatud tegevuste jaoks - kuidagi ronis tal tolm ikka mootorini, ladestus tiiviku labadele kuni suurema pauguga kogu krempel laiali lendas. Hall käib kümnes aasta juba. Ka kollane survepesur lõpetas ruttu. Hall toimetab aastaid.
PS Kuna ülal veidi õelat juttu hakkas tulema, siis - mul ei ole kinnisideeks odavaid asju maha teha, kes tahab, see ostab ja kasutab. Paraku on elu katsetamise meetodil kätte näidanud, et kui mingit tööriista rohkem vaja läheb, on kvaliteetsem parema ergonoomikaga, töökindlam ja teeb paremini seda, milleks ta mõeldud on.
Kärcheri NT seeriat julgen soovitada.
Kollastest Kärcheri asjadest julgen soovitada eemale hoida - on olnud omal kunagi lühikest aega üks kollane tolmuimeja eelpool nimetatud tegevuste jaoks - kuidagi ronis tal tolm ikka mootorini, ladestus tiiviku labadele kuni suurema pauguga kogu krempel laiali lendas. Hall käib kümnes aasta juba. Ka kollane survepesur lõpetas ruttu. Hall toimetab aastaid.
PS Kuna ülal veidi õelat juttu hakkas tulema, siis - mul ei ole kinnisideeks odavaid asju maha teha, kes tahab, see ostab ja kasutab. Paraku on elu katsetamise meetodil kätte näidanud, et kui mingit tööriista rohkem vaja läheb, on kvaliteetsem parema ergonoomikaga, töökindlam ja teeb paremini seda, milleks ta mõeldud on.