26-05-2025, 06:24 AM
Ma võimlen vana husq 323c' ga, tuli muidu kätte, tegelt töötab, aga näitab samuti väsimuse märke, pea sain vahetada, võll läks katki mõtlesin, et sitta vahetan selle veel ära rohkem ei investeeri, estemi kutid suutsid mootorikinnituse ära lõhkuda võlli vahetades, see läks ka veel maksma, mõtlesin et vahetan selle klambri ise, kahjuks ei osanud ise gaasihoova vedru kuidagimoodi tagasi panna, ei näinud lahti võttes täpselt kuda ta seal oli, kuidagi ikka panin, kuid paistab et ei toimeta päris nii nagu varem, joonistel pole ka seda eriti hästi näha.
Pika jutu lühike lõpp on see et võtan ka pikemat aega hoogu, et elektriline milwaukee trimmer ära proovida, nagunii ma heina ei niida, peale muruniitmist servad ja ääred vaid ja nipetnäpet.
Akusid on kogunenud juba ja kõigile kel ikka aeg ajalt paar tuubi määret on vaja suruda siis väga soovitaks akupritsi!
Pika jutu lühike lõpp on see et võtan ka pikemat aega hoogu, et elektriline milwaukee trimmer ära proovida, nagunii ma heina ei niida, peale muruniitmist servad ja ääred vaid ja nipetnäpet.
Akusid on kogunenud juba ja kõigile kel ikka aeg ajalt paar tuubi määret on vaja suruda siis väga soovitaks akupritsi!