29-05-2025, 15:59 PM
(29-05-2025, 14:29 PM)maaks Kirjutas:Ilusti kumab jutust ühe õige eestlase iseloom välja.... Õhtul parem uni garanteeritud,kui sain kiiruseületajale koha kätte näidata.(29-05-2025, 10:31 AM)wagoneer Kirjutas: Kaubikuga liiklemine on jah paras huumor. Ma saan aru,et kaubikust ei näe läbi ja ebameeldiv järel sõita. Kui aga kaubik jõuab sulle järele ja läheb sust mööda piisava kiirusega,et sulle mitte ette töllerdama jääda,sis milles probleem. Egos?Liiklusseaduses on kirjas (kusagil) kuidas käituda, kui läheneb sisselülitatud siniste või siis punaste vilkuritega sõiduk. Kõiki muid vilkuvaid sõidukeid võib (minu arvates lausa peab) ignoreerida.
Linna sisemistel neljarealistel on täiesti tavaline nähe,et parempoolne rada liigub kiiremini kui vasakpoolne rada(mis on küll seadusega pahuksis vist). Neljarealine asulaväline tee on ka jah kahjuks samasuguseks muutumas. Kuigi seal vist lausa seadus kohustab liiklema parempoolsel rajal kui see on vaba.
Ja mujal maades levinud teema,et kui oledki ennast unustanud kiiremasse ritta ja tagant keegi läheneb,siis vilgutatakse tulesid läheneja poolt. Ja seda mitte ülbusest,vaid märguandeks,et kiiremini liikuja läheneb. Suht eranditult kiiresti tõmmatakse paremasse ritta ja lastakse mööda. Ja seda isegi siis kui sa oled koleda sinise kaubikuga
Aga mis juhtuks meil kui kellegile nii tulesid vilgutada? Meil on ikka SIGA palju arenguruumi,et jõuda järgi oma liikluskultuuris. Krt isegi UA-s hoitakse kenasti neljarealisel vasak rada vaba ja keegi ei tule kurikaga vehkima kui tagant tulija tulesid vilgutab madallennul sulle,et eest ära läheksid.
Kui ma olen möödasõidul parajasti piirkiirusest aeglasemalt liikuvast sõidukist, siis taha tekkiv vilkuvate tuledega "suvakas" kutsub alati esile lausa vastupandamatu soovi sõita täpselt piirkiirusega (gps)![]()
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816