30-05-2025, 12:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-05-2025, 12:53 PM ja muutjaks oli Jesper.)
See on jah põnev, ma veel saaks aru, kui seal oleks need etteplaneerijad, kes 5km enne ristmikku hakkavad õiget rida valima, et pigem istun 15min järjekorras, peaasi et Jumala eest seda hirmsat tõmblukku ei peaks tegema, aga Järvevana teises otsas on prioriteetne rida ju parempoolne... See on mingi psühholoogiline värk, tuleb teha täpselt teiste järgi, muidu äkki läheb valesti vms. Või siis kuna tegemist on ikkagi nende Rae valla pilpakülade elanikega, kellesuguste jaoks on näiteks suur probleem see, kui nende kodutänava nimi on "Madruse" ning järgmise oma "Kapteni", siis ei saa tähelepanuta jätta ka alternatiivset teooriat, et teises reas sõitmine on äkki staatusesümbol, esimene on vaestele ja aeglastele 
Selliseid kohti muidugi on terve linn täis, eriti mulle meeldib Männiku tee, kus Vabaduse puiesteest kuni Valdekuni hirmus ralli käib sekundikümnendike peale, aga lõpuks võtavad kõik pikka rivisse vasakusse ritta ning paremas reas 50ga tiksudes oled foori taga ikka kogu pundist ees. Mingit erilist ajavõitu sealt muidugi ei tule, sest fooritsükkel on pikk, aga lihtsalt mugavam on sõita püsikaga tühja rida mööda kui vasakul "kiiretega" maid ja puid jagada.

Selliseid kohti muidugi on terve linn täis, eriti mulle meeldib Männiku tee, kus Vabaduse puiesteest kuni Valdekuni hirmus ralli käib sekundikümnendike peale, aga lõpuks võtavad kõik pikka rivisse vasakusse ritta ning paremas reas 50ga tiksudes oled foori taga ikka kogu pundist ees. Mingit erilist ajavõitu sealt muidugi ei tule, sest fooritsükkel on pikk, aga lihtsalt mugavam on sõita püsikaga tühja rida mööda kui vasakul "kiiretega" maid ja puid jagada.