19-06-2025, 12:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2025, 09:32 AM ja muutjaks oli Jesper.)
Minu murele võib nüüd joone alla tõmmata, M.R. tarnitud mootori paigaldus läks ikka natuke projektiks, aga see on juba mu enda praak - kuidagi olin suutnud mõõdu "ristipidi 160mm" valesti võtta, reaalsuses see oli pigem 190mm vms veidi suurem number. Kuna tol hetkel oli mul üks näpp vigastatud ja valus, oli selle raske mootoriga mööbeldamine raskendatud ning ju siis lugesin mõõdulindi pealt 9 asemel 6 vms. Õnneks teine mõõt oli õige ning puuri ja relakaga sai asja väikese nokitsemisega klappima. Anoh nüüd siis tean, et mootorit otsides tuleb neid standardeid vaadata ning ümber mähkimine on plaan B.
Mis peaasi, kupatus käib, pumpab ja seda üllatavalt vaikselt, selle väikse 220V põrgumasinaga, mis siiamaani õhuvarustusteenust pakkus, ei anna võrreldagi. Tänan kõiki vastuste ja kaasa mõtlemise eest!
Mis peaasi, kupatus käib, pumpab ja seda üllatavalt vaikselt, selle väikse 220V põrgumasinaga, mis siiamaani õhuvarustusteenust pakkus, ei anna võrreldagi. Tänan kõiki vastuste ja kaasa mõtlemise eest!