02-08-2025, 12:49 PM
(02-08-2025, 10:54 AM)CORRADOg60 Kirjutas:(01-08-2025, 12:23 PM)Vetu Kirjutas: Autojuhtide otsus just nüüd ja seal ratast vahetada, eriti teepoolset, jääb ka minule saladuseks. Sellel teemal pole mõtet fantaseerida.
Kui mina sellest seltskonnast ilmselt loetud minutid enne traagilist hetke mööda sõitsin siis olid teepoolsed rattad terved all ja mehed kahe auto vahel.
Ja kui pilte vaadata siis on paremal küljel rattarumm rattata ja rehvijälg viitab ka nagu parempoolsele...
Ehk siis nad ei vahetanud teepoolset ratast.
Mingil meile teadmata põhjusel astusid nad auto kaitsvast varjust pahaaimamatult ja korraga välja või...
Teemal ohukolmnurk.
Ja kaasliiklejate tähelepanelikkus.
Minu silme all on Tallinn-Tartu maanteel nõuetekohaselt paigaldatud ohukolmnurga eluiga olnud paarkümmend sekundit.
Tallinn-Narva peal oli juhtum kus meie hooldada/remontida tehnika nõudis tähelepanu ja enam edasi ei liikunud. Paremal teepeenral. Teehooldaja tellis turvaauto. Sellise suure veoauto vilkuva nooltulega. Ehk siis tagant ettepoole oli osaliselt teel turvaauto, teepeenral probleemne rasketehnika ja siis minu tööauto. Ja keegi keenius suutis mu tööauto peegli küljest sõita...
Minu viga, ei süüvinud fotodesse.
Prantsusmaal näiteks pandi mingi aeg need turvaautod teede äärde vaatamiseks millele tagant otsa on sõidetud. Päris palju oli neid üle riigi.
Eriliselt on meelde jäänud nii 10a tagune Poola kus teetööde ajal pandi see vilkuv nool haagissuvila külge milles siis töölised lõunat pidasid. Ma ei läheks küll mingi raha eest sinna istuma.
Aga alles eile nägin kus mingi turisti matkabuss oli ära koolnud ja ohukolmnuga pani kärukonksu külge...