10-08-2025, 00:40 AM
(08-08-2025, 14:20 PM)oliveer Kirjutas: Alupeks süsteemi soovin veidi ümber teha. Panna mõned kraanid jms juurde. Kui aga lõikan sirge toru lahti ja jätan ca 2cm vahe siis liitmik ise ikka veel vahele ei mahu ilma suurema väänamista. Väänamist ilmselt väga teha ei tohi. 90kraadiste põlvedega seda lahendada oleks ka kummaline. Kas on mingeid spets otsasi selle jaoks või muid nippe?
Tere!
Tänan Teid küsimuse esitamise eest!
Isiklikult ma midagi sellest teemast muidugi ei tea, aga pakun välja sellise variandi, et lahendate selle probleemi kuidagi oma isikliku ajupotensiaali kaudu (kui seda mingilgi määral on olemas?) ja pärast seda kuulutate tehtud lahendusest ja tööst antud hüpersupertehniliste lahenduste voorumi kaudu kogu maailmale. Mina isiklikult soovitan kuidagi diskreetselt minna ikkagi juba läbiproovitud ja aastakümneid kasutatud terastoru mõõdu 1/2 torutolli juurde, kõik, kes on kasutanud, on rahule jäänud! Kui see variant ei sobi, siis ma jätan endale julguse hakata siis voorumis arutama oma eesnäärme probleeeme ja ka filipiini võõrleegionääride olmeprobleemide kajastamine võib saada siinses voorumis igapäeva teemaks, pigem on see siinse konnatiigi eksentsiaalsuse kohalt olulisem, kui mingi väga lugupeetud voorumlase sitamaja alupeksi toruteema lahendamine!
(veidi keerasin neid torukeermeid üle, aga tõesti, iga olmebrobleemi pärast vb poleks vaja seda niigi ülekoormatud voorumit veelgi rohkem lõhki ajada, muidu võib väga lihtsalt tekkida selline olukord, et põnevad olukorrad liikluses ja mureniitmises ei mahu üleldsegi enam siia misigamesmulliajamise voorumisse ja kui keegi veel superhead automuusikat tahaks meile lasta, siis ma isegi ei tea, mis ja kuidas....
Aga muidu väga hea voorum, järjest paremaks läheb ja võite vabalt kusta, projekt on, aga ei näita ja alupeksi torudest ka midagi eriti ei tea, sest see on ju väga salastatud teema, isegi ksf! M ei paista sellest midagi teadvat.
Kirjutasin siia ainult seepärast, et kirjutada meeldib ja olen juba kergelt keskmises kirjutamise staadiumis.
Moraal selline - ärge tarvitage alkogoolseid ja narkodroopseid aineid, isegi siis, kui teile tundub, et nende manustamine on tõesti mõnus! Parem katsuge ise ka natuke vaeva näha, painutage oma alupeksi ise, viige taara ära sinna, kus seda hinnatakse ja kirjutage siia, kes kellest mööda sõitis, kes valesti parkis ja kes millalgi mingi toreda lauluviisi üllitas! Ja muidugi kiirustage ka omi mureniitmise postide siia lisamisega! Saan aru, et muttidega on sel ooajal fekaal asti ja sipelgetest lihtsalt ksf!-de aiku või loomupäerane tagasipidioidliukus ei võimalda siia mingisugusesse dehnikavoorumisse ? kirjutada...
Üldiselt on nüüd nii, et ma rohkem ei jaksa hetkel trükkida, edasi mõelge ise, kuidas seda alupeksi jama lah
endada, jõudu tööle, mõõgad vööle! Tegelikult hrutšovi aegse mehena, kes midagi nagu teha ei oska, siis pigem soovitaksin need mõõgad vöölt võtta ja seljataha veidi vööst allapoole ühte avavusse suunata - lihtsalt soovitus....