10-08-2025, 01:52 AM
(10-08-2025, 01:21 AM)Marko Kirjutas: Kunagi ammu olid need jutukesed isegi muigamapanevad, praegu paistab teiseltpoolt kuvarit kibestunud vanainimene paraku. Tahad ehk tegeliku mure lahti rääkida?
Jaa, Marko!
Nii ongi, tahaks juba ammu pensioonile, 2 aastat, 7 kuud ja kopikad. Muidugi eesnäärnega ei ole kõik korras, üleelmine nädal kukkusin kodubetoontreipi peale selili, ilmselt mingi roiedemurre, hommikul nagu ärkan ülesse ja enne lõunat...
Sorry. lihtsalt terviseprobleemid, st füüsisega seotud.
Sina, aga emeriitkommentaatorina aga sooviksid mingite vaimsete probleemide paljastamist - jah, on minulgi probleeme, alkoholism jms, aga Sina lase edasi, kui on, mida lasta - tooda parem midagi uut, mitte ära kommenteeri teisi, muidugi, tee, mida ise arvad, mulle siit teistpoolt kuvarit paistab, et ka Sinul on vedru ka toss maas, ajad ainult mingit kommentaari. Ikkagi lisan siia, et kui Sa, lugupeetu siia voorumisse midagi postitad, siis mul on kohe kubeke, kaenla all ja muudes intiimkohtades lööve, aga muidu kõik õige, rohkem oleks vaja selliseid kmh kmh toredaid ksf! - e , kes siia voorumisse oma tarka väärtust lisaksid, ilma igasuguse kibestumiseta jms... Mina seda muidugi ei saaks lugeda, aga teised tuhanded voorumilugejad saaksid siit palju häid mõtteid ja emutsioone...
Puänt selline - et kui saan kaineks, siis siia enam (jälle) ei kirjuta, aga Sina Marko, mis Sind õigustab või oled niigi juba "Õiglane"? Ma ei hakka oma hinnangut Sinu, kui "lgp- ksf!" kohta siin ja praegu avaldama ja keda see ka huvitaks. Pealegi - mul on selle kohta oma arvamus ja Sa ise provotseerisid selle välja ütlemise...