10-08-2025, 02:22 AM
(10-08-2025, 01:06 AM)Marko Kirjutas: Mida sa taotled? Perses asja veel rohkem perse ajada?
Ma vaatasin, kas kassipöörirohi on ka olemas. Ainuke vaste paraku selline:
https://nugiline.wordpress.com/2020/06/1...poorirohi/
Tere, Marko, tere voorum, tere Euroopa!
Kui ma omal ajal kiunusin/jorisesin/vigisesin/kurtsin, et asi ei ole hea, siis mind kutsuti korrrale ja manitseti! Ma tean, et Sul, Marko, mälu on kehva, minul ka on, aga ma mäletan! Ja kui Sul on probleeme, siis mine peegli ett ja loe voorumi ajalugu ja ära aja siin oma perseleiutuse juttu, vaid häbene nurgas, aga seda Sa ilmselt ei oska, erinevalt minust.
Viimasel ajal Sa ainullt kommenteerid, looduses on selleks vist mingid raisa, laiba vms putuksd, väga vajalikud ökosusteemi kohalt, aga siinse voorumi seisukohalt on see tüpselt sama, kui keegi kass omal ajal kippus kirjutama, et voorum on pers ses!
Nüüd on nii. et mina rohkem enam ei jaksa ja Sinu vaieldamatud argumengid ongi võitnud, nii et pista need kassipöörirohud endale mingisse kehaõõnusse ja kirjuta siia, kuidas see Sulle mõjus!
Ja võite muidugi ära kustutada, see on pigem minu, kui kibestuud vanainimese ja selle rohelise värske kommentaatori ksf! Marko vaheline väike arvetaklaarimine, aga see on ka väga oluline osa eesti vanatenika liikumise ajaloost!!!
Veel selline küsimus -kas seda ksf! Markot ei saaks kuidagi siit voorumist ellimineerida, ikkagi väga ta käib mulle närvdele?