Voorumist

No tere, voorum, tere lugejad!
Täna öösel sõitis mu tüdruksöber Türgi Emiraatidesse 2 -ks nädalaks puhkama (st minu puhkamiseks), avasin selleks puhuks ühe amuuugi Lätist ostetud Soti Liideri 1 liitrise joogi ja juba enne põhja paistma hakkamise tekkis tahtmine teha midagi inimkonnale kasulikku ja mis võiks olla veel kasulikum, kui siia voorumisse mittemidagi mittekasulikku juurde trükkida...
Lugesin just hiljaaegu seda voorumit ja nägin, et 2007 aastal mitmed tollal lgp. ksf!-d kurtsid, et voorum on täitsa seal p kohal jms, mina, kui noorlige liitusin 2004 ja kõik oöi nii põnev ja uudne ja vaimustav. Aga pikkamööda tekkis ka minul tunne, et asi on halb ja läheb veelgi halvemaks! Õnneks ma eksisin, voorum õitseb, õimlitseb ja alati võib siit saada kasulikke, no vb ka lihtsalt õpetussõnu korstnatelliste, külmkappide, sepaääside (mida keegi kunagi ei saagi kasutama) ja muude oluliste teemade kohta. Teie küsige - meie vastame! Eesti suurim ja parim tehnikavoorum, annetage meie kontole, oleme väljaärasuremise äärepeal! (No see muidugi on väike liialdus, kirjanduslik meede, voorum on täies jõus ja iilguses, isegi parem, kui kunagi varem, no vähemalt mitmed voorumid on üldse surnud jne...)
On sini mitmeid ksf!, kes on varemalt väitnud, et kõik on tore ja nii lähemegi edasi, vaevalt, et neist enamik soovib või lihtsalt viitsib seda praegu korrata. Aga on meil siin voorumis üks valvekommentaator ksf! Marko, kes tõesti oleks vast võimeline ka hetkesituatsiooni piltlikult ja asjalikult lahti kirjutama, on ta ju seda ka varem siin vähemalt korra juba teinud.
Lõpetuseks väike selgitus - vahel siin mõned voorumlased on oma piiratuses küsinud, et miks igas teema mingi palderjani- või muidu joodes tegelane võtab sõna ja reostab voorumit....
Vastan - antud postitus on tingitud justnimel ja ainult sellest, et posti autor on manustanud teatud seespidiselt tarvitatavaid tavatarvitatavaid isegi konsumist saadaolevaid preparaate. 
Moraal on aga selline - äkki oleks võimalik teha mingi restart, näiteks aastasse 2007 vms, vb läheks see voorum kuidagi veelgi paremaks, kuigi raske uskuda, et veelgi paremaks saaks minna?
Variant B - panna ka see teema kinni ja nautida olemasolevat edasi ( no vähemalt soti liideri lõpuni, st paar päeva oleks karanteeritud) ?
Aga tõsiselt, Marko, tee väike vaheanalüüs, eelmine oli väga hea! No ja siis pärast seda oleks kena teema kinni panna, oleme ju eurojusuddas ja arenenud riik, siin ei ole vaja möla ajada, vaid temokraatiat teha, inimõigusi jms juurutada, (Ma mudugi võiks siin voorumis veel palju kirjutada, näiteks kuidas meil virmas nutellad toimetavad jms, aga olen aru saanud, et ole siia sobilik mingisust palderjanijoobes tegelase süvaanalüüsi maailma ja voorumi teemadel lisada, sest see voorum on ennekõike mõeldud oopis muude, eksistentsiaalsete teemade lahkamiseks - nagu näiteks Niva põhja pleki paikamine, korstanakivide valimine (näiteks ksf! kass raiskas olulise reservi oma vähesest allesjäänud mõttetustes aeuaastatest, et platserdada Eesti Jalgrattamuuseumi 4 korstent väljaspoolt seguga), aga saan aru, see ei ole voormi teema, mis tõmbaks rahvast kaasa, siin oleks üldse vaja mingi uut lahendust, ma arvan. sest on veisspuuk, seal on kõim olemas, aga ma ei saa aru, kuidas see asi toimib! Isegi ksf! Urmast on mulle saatnud sõbrakutse, ilmselgelt teadmata, kes ma olen, muidugi ma ei vastanud...
Mida ma selle postitusega tahtsin öelda või mida maailma parandada - mitte fekaal.agi, lihtsalt tahtsin postitada, aga moraal selline, äkki peaks tegema mingi restardi vms? Voorumi omanik, kes nagu ei olegi omanik ja kes kustutas kassi ja kassitapu siit igaveseks ja veel kauemaks ja kes on arvanud, et kõik on õige, hea ja siit õpivad veel mitmed tulevad põlvkonnad võiks võtta oma ilmselt roosad prillid hetkeks ees ja mõtiskeleda voorumi ja omaenda rolli kohalt sellesinase väikese ja suhteliselt mõttetu Eesti kultuuriajaloo  üldse eesti asja kohalt.
Ja kui on huvi, siis ma võin ilmselt ka kirjutada, kuidas peale ukraina võitlejate ilmusid Türi Näljaküla tööstuslinnakusse Kagu - Aasia "nutella" külalistöölised...

tervitades, Priit, Türi Näljaküla tööstuskülast (ja ma tean, et Te tahate lugega hoopis minmitest tilkuvatest pihustitest ja lagunevatest silikaattellistest ja paljudel oleks oopis vaja M6 mutrit, olgu Looja Teile armuline.
Pm oleks vaja ka see teema kinni panna, kuna mul on sellest soti liiderist veel üksjagu alles ja omme on ka päev.
Variandid - panna teema kinni (kass reostab voorumit muus teemas)
- Panna kass kinni (tekib mingi uus "kassitapp, kes reostab edasi)
-Panna voorum kinni (oh saissand, maailm vajub kokku ja kuidas sa siis korstnatelliseid valid (ainult näide)
- Muuta voorumi nimi ära, vähemalt see moto, mida iganes see ei tähendaks, parim oleks imselt lihtsalt "Voorum - või lollid küsivad, lollid vastavad vms (veidi liialdatud, mitte lollid, vaid ütleme huvilised küsivad, teadjad vastavad, no ja võiks olla ka, et vahel, kui kassil on pidu, siis ta kommenteerib vms...)

Kõik see eelnev on lihtsalt lugemiseks ja mõtisklemiseks, olgu, mida me lollitame, lihtsalt lugemiseks, kes oskab, mõtlemisvõimelised sii ilmselt sõna ei võta, vb ka ei loe - nemad onkaraasis ja loovad uusi väärtusi, no ma arvan!

Ja ongi kiri kirjutet ja luban, et niipea enam ei reosta seda voorumit, lihtsalt timmin vaikselt omaette!
Olge tublid, tehke asju, uurige ajalugu hoidke lippu kõrgel!

tervitades, Priit, voorumi reostaja

No ja muidugi on sellisel südamepõhjast valudega kirjutatud sõnimis mitmeid kirjavigau, mida ma hetkel ei soovi parandada, katsuge neist ise mööda lugeda või kui tõesti ei ole see võimalik, kirjutage PM, leiame lahenduse!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 00:09 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 02:27 AM
RE: Voorumist - Autor: Marko - 23-02-2025, 02:47 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 26-02-2025, 23:15 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 27-02-2025, 00:57 AM
RE: Voorumist - Autor: Envir - 27-02-2025, 13:16 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 01-03-2025, 00:04 AM
RE: Voorumist - Autor: v6sa - 01-03-2025, 08:58 AM
RE: Voorumist - Autor: Aspelund - 01-03-2025, 12:45 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 16-10-2025, 23:07 PM