Voorumist

Tere, voorum, tere, Marko!
Tänan, päikest oli nii eile, kui ka täna, täna saduldasin isegi kiirsõidu maastikujalgratta ja käisin metsas seeni otsimas!
Ksf! Marko puhul pidasin silmas seda enda arvates väga head analüüsi sellel lehel, post 46 vist oli
https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid546560
Ja keegi ei vaevu siin voorumis suurt midagi otsima, va, kui on vaja mingit olmeprobleemi lahendada, mitte selliseid globaalseid küsimusi lahata, et kuidas elad Virumaa, kuhu lähed Virumaa või kuidas sa voorum oled sellisesse seisu jõudnud?
Ma ise ei viitsi või olgu peale, ka ei oska ilmselt mingit vaheanalüüsi teha nagu ksf! Marko selles minu viidatud postis tegi, Vb polegi vaja, ma ise ka ainult mitteeriti kaine peaga (nagu ks hetkel siis julgesin siia voorumisse kiigata). Aga toon veel ikkagi esile, et juba aastal 2007 kurtsid mitmed juba pareguseks vakka jäänud voorumlased, et voorum on ukas jms!
Ma võiks ise mingil mitteeritikainel hetkel siia postitada mingit vanamootrrratta juttu, oma "projektidest" vb vms, vanajalgrattajuttu jms mitteautojuttu ja mitte traktorijuttu ja mitte külmkapijuttu, aga paraku ma arvan, et enamik sellest vähemikust, kellel seda oleks uvitav lugeda, on siit voorumist juba tallad teinud ja neid siia tagasi meelitada, selleks mul motivatsiooni ei ole.
Praeguse situatsiooni analüüsiks oleks vaja ikkagi asjatundaja (ksf! Marko näiteks ) väikest lahkamist, no Ukraina sõja autode teema (olgu, selge isegi minule, aga rahvas väsib, seda on kirjutatud siin ja seal, mitte, et ma oleks väsinud sellest teemast üldse, vb kui vene trikoloor lehvib Türi keskväljakul, ilmselt ka siis veel mitte, sest padruneid ju veidi veel on), aga see "keevitasime sinna lapi" jne, tõesti, peabki kajastama, peabki keevitama, peabki aitama!!!, lugupidamine!!!), voorumi kohalt aga eriti nagu ei elusta seda asja siin. (Aga mis on siis tähtis, kas rahu ja agressori ning fašisti/natsionalisti/imperialisti vene röövvallutaja hävitamine (muutmine normaalseks valge europiidse rassi esindajaks - riigiks) või mingi AM voorum, ilmselt vastus on selge!
No siis see "mustanumbri register", ka selge.
Siis veel ksf! Inderek Sirgi, või kasvõi Sirgu ,teemad ajaloolistest asjadest, ka puhas kullafond.
Ja on veel teemad vanadest autodest, kõik õige, mind isiklikult eriti ei puuduta, aga loen ikkagi hea meelega ja puhtalt kohusetundest (olgu, nali).
Ja muidugi need garaažiehitiamise jm teemad ksf! Lauri_L poolt, puhas klassika ja kullafond! Mees tahab ja oskab kirjutada, oskab hästi, põhjalikult kirjutada, väga põhjalikult oskab kirjutada, piltide jms sellisega, minul, kui väljaõppinud pessimistil ja pohhuistil on isegi raske kõike seda suurepärast materjali ära seedida! Mees on ilmselgelt tagasihoidlikult öeldes perfektsionist, julgen jällegi pakkuda, et neitsi tähtkujus sündinud, tore, et selliseid mehi on ja et mõni neist ka kirjutada oskab!
Vb et voorum läheb ikka edasi, praeguse seisuga on näha pigem vastupidist, olen ka seda veispukki jälginud võõra konto alt, no ma ka ei saa üldse aru, mis seal toimub, ajaline mõõde puudub minu jaoks üldse, vb ma pole ka registreerunud sinna, kuhu vaja, vb ongi nii, peamine teema on "mul on müüa ebamäärane asi" või mul on lihtsalt "mingi asi" ja siis samasugused tüübid (ka Eestist) panevad omi olulisi ja kaalukaid "laike", täitsa pers..e.
Aga olgu, mis me kogu aeg ainult minust räägime, teemaks on ikkagi see voorum või mis ta oligi...
Marko, mis selle telekaga oligi, vaevalt, et see TELIA tehnik üldse siin voorumis tegev on, viska see telekas minema, mina ei vaata juba mitu aastat üldse telekat, va, kui mind näidatakse. Ja enne vaata, kas seal vaske, hõbedat või kulda on...
Olgu, aitab, suu juba kuivab, üldiselt moraal on selline - voorum on lõplikult p - kohas, võimalik, et see asi siin õilmitseb veel mitu aastat edasi, korstnad, mingid mutrid, keegi nägi kusagil miskit kombaini, kellegi traktoril juhtus selline asi, et suitsu tuli kusagilt ja ksf! V6sa oskab kiirelt juhendada, miks ja kust tuli - üldiselt, leiduks ainult küsijaid, küll leidub ka vastajaid!
Pikka iga sulle AM voorum!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 00:09 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 02:27 AM
RE: Voorumist - Autor: Marko - 23-02-2025, 02:47 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 26-02-2025, 23:15 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 27-02-2025, 00:57 AM
RE: Voorumist - Autor: Envir - 27-02-2025, 13:16 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 01-03-2025, 00:04 AM
RE: Voorumist - Autor: v6sa - 01-03-2025, 08:58 AM
RE: Voorumist - Autor: Aspelund - 01-03-2025, 12:45 PM