Voorumist

No nii, pudel on tühi ja on jäänud siiski veel viimane, kolmas post nagu vanal heal ajal!
Arendaks teemat veidi laiemalt - mis siis on ikkagi oluline?
1. Rahu Euroopas ehk siis agressori, Vene Impeeriumi tasalülitamine.
2. Eestluse, salapärase eestluse, Eesti riigi, kultuuri (mkhhm, alla 1 miljooni, sealhulgas mitmed nagu ksf... kass, kes ei tantsi , ei laula, ei löö trummi jne...) säilitamine aegade lõpuni, keda me petame? Juba eile tulid Türile tublid juutuubi kangelased. kes keevitavad, murravad, lõikavad ja teevad mida iganes musta, ja vb ka mittemusta metalliga. Nii mitmega neist on postituse tagasipidioidlik autoor igapäevaliselt ka kontaktis peanoogutuse ja käeviipe abil!
3. Mingi suvalise AM voorumi edasipidi mõnus areng, et meie küsime, lgp. ksf! V6sa vastab? (Ja nüüd saage aru, ka lgp. ksf! V6sa, mina ei ole mitte vastu, et rumal küsimus saaks targa vastuse).
St, äkki me peakskõigepealt tegelema olulisemate probleemidega, vb, ka mitte ? Tegeleme oluisemate probleemidega, vb mitte olulisemate  probleemidega on hiljem juba hilja tegeleda?
Kokkuvõtteks - minu, kui mitte midagi teadva ja arvava voorumi reostaja arvates on eesti rahvas, riik , kultuur ja keel siiski üsna peagi kadumas, rääkimata siis sellest voorumist, kui mingist eriti unikaalsest vanatehnika pärandi maeiteagimillest kõneledes, kahju muidugi, nooremalt ma isegi jooksin katkine pudelikael peos mööda TPI ühiselamu koridore  tagaajades Merekooli okupante, karjudes, ubjuu, bljääd jne. Täna on pruunid "mutellad" meil virmas usinasti toimetamas, mina noogutan neile sõbralikult, vehin käega ka eriti toreatele tegelastele. Mis siis on,,kas ma olen rassist, natsionalist, tolerast, paha voorumlane, sest nad ei ole veel midagi küsinud korstnate, traktorite, Niva põhjaplekkide jms oluliste küsimuste kohta?

Äkki oleks kuidagi võimalik, et mingi oluline osa selle voorumi kasutajatest (st, neist vähestest, kes oskavad ka kirjutada selles kuradima keesulises ja haruldases eesti keeles) annaks mingit tagasisidet selle ebaolulise teema kohta?
(pärast võime muidugi jälle arutleda olulistel teemadel, korstnad, ääsid, mutrid, traktorite suitsemine ja ma isegi ei tea, mis veel on oluline ja voorumiga haakuv, vb pesumasinad, mureniidukid ja kas ikkagi oli 700 aastat orjaiket Maarjamaal, või mõtlesid selle ikkagi välja Päts ja Laidoner?
Lihtsalt teema kokkuvõtteks mainin ma, et mingit asjalikku vastust ma ei ootagi, vahest olen ma lihtsalt täiesti loll ja ootused ongi sellisele jutule vastuseks nullilähedased, sest ka lollide arv on ikkagi piiratud,
teine variant, et siin voorumis on kriitiline mass kasutajatest veelgi lollim ja ei saa üldse aru, milles on probleem, kuigi vaevalt, siin on ikkagi väga adekvaatne publik säilinud, aga igajs juhuks ta ei avalikusta ennast...
Siin teen väikese pausi, vb keegi adekvaatne voorumlane võtab vaevaks kirjutada midagi vastuseks , a la "palderjanijoobes kassidest" vms...
 Ehk on siin voorumis mingeid tegelasi, kes natuke saavad aru, mis toimub ja kuidas on? Ja Järgmine tark küsimus muidugi oleks, et mida sa, kassiraisk siin mölised ja targutad, palju sa ise oled ukrainasse minevatel maasturitel piduriklotse vahetanud, palju sa oled investeerinud vormsi soronti, oled sa keevitanud otepää sorondi tagasilla tala(ma ei oska üldse keevitada, ma ei oska üldse mitte midagi teha, vb ainult kirjutada)...
Üldiselt ma saan isegi aru, et süüdi olengi mina, suht fekaal tunne ... voorumi pärast, Ukraina pärast, eestluse pärast. Aga nii on, on ennegi eesti rahva seast esile kerkinud teisitimõtlejaid ja kui teil on vaja oma meelsust näidata, siis võite oma koera  edaspidi pissitada  Rapla kalmistul, platsi numbri postitan hiljem.
No ja muidugi - projektid mul on, mitu tükki, isegi sellest, et millised projektid ja miks, võiks teha teema. Aga kui ei sobi, kustke ära, tegelikult võiks muidugi kõik kassi postid ära kusta, midagi asjaklikku neis ei ole ega saagi olema, kirjutada ikkagi tahaks, paraku!  Toungue
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 00:09 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 02:27 AM
RE: Voorumist - Autor: Marko - 23-02-2025, 02:47 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 26-02-2025, 23:15 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 27-02-2025, 00:57 AM
RE: Voorumist - Autor: Envir - 27-02-2025, 13:16 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 01-03-2025, 00:04 AM
RE: Voorumist - Autor: v6sa - 01-03-2025, 08:58 AM
RE: Voorumist - Autor: Aspelund - 01-03-2025, 12:45 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 16-10-2025, 23:07 PM