15-11-2025, 14:02 PM
Nii corilla käib nagu antsu viilul.Tegelesin pisut tõbreleega kuna käitus minujaoks kahtlaselt ja siis süvenesin massi teemasse.Inzeneride vaimusünnitis...Käigukasti peal korpusesse kinnitub mingi 2mm paksu plekiga jalg mis hoiab jämedat kaablikimpu ja see plekk kinnitub m10 peenkeermega poldiga käigukasti külge.Pleki külge kõrval kinnitub tavaline m8 keermega akult tulev massijuhe ja no loomulikult oli ühendus roostene...Puurisin kaablikingal augu kaheksalt kümnele ja läksid mõlemad nii jalg kui kaabel peenkeermega poldiga käigukasti korpusesse kinni.Ka aku - klemm oli lõpuni polt pingal,aga klemm siiski pisut liikus,panin plekitüki vahele ja pingutasin uuesti ja sai hea...
Mul toikari spetsialist muidu kodus olemas ja toikaritest eriti uutest teab kõike,aga kahjuks õpib kooolis programm hullumeelne ja lihtsalt füüsilist aega pole et teha ja nii ma pean ise hakkama saama....
Minupoolt suurimad tänud kõigile kes viitsisid kaasa mõelda.
Mul toikari spetsialist muidu kodus olemas ja toikaritest eriti uutest teab kõike,aga kahjuks õpib kooolis programm hullumeelne ja lihtsalt füüsilist aega pole et teha ja nii ma pean ise hakkama saama....
Minupoolt suurimad tänud kõigile kes viitsisid kaasa mõelda.