23-12-2025, 02:07 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-12-2025, 10:26 AM ja muutjaks oli jtt.)
(22-12-2025, 20:04 PM)Mahno Kirjutas: Päris huvitav jutt. Kas tegemist vileuue või kasutatud passatiga? Kui kasutatud, siis mis ta läbisõiduks näitab ja kas ta oskab ka aku mahutavust näidata? Ehk teisisõnu minud huvitaks, kui kiirelt volkswageni hübriidi akud mahutavust kaotavad.
Ja kas käigukast on hübriidil tavaline dsg või on seal kõiki neid dsg kõhklusi-kahtlusi-rapsimisi elektrimootoriga leevendatud?
Alu kestvuse kohta ei oska midagi öelda. VAG võttis selle platvormi kasutusele vist 2024a. Konkreetne auto jah, uus.
DSG osas mul võrdlusmoment puudub, seni pigem variaatorkastidega või tavaautomaadiga sõidetud.
Samas väga ei kurda ning küllap see elektrimootori vedu seal midagi ühtlustab, sest PHEVil on 6 käiguline kast muude mootorite 7 asemel. Ju pole saksa inseneride arvates rohkem vaja.
Kerge googelmoogel ütles, et see elektrimootor on sellesse DSG kasti sisse ehitatud ning kasutusel on mingi uuenenud DQ400e evo kast. Ise olen autoga vähe sõitnud ning ei oska küll millegi üle kurta sõites, ainus tähelepanek on sõidu osas, et kui seista autoholdiga (auto seisab ise, ei pea jalga piduril hoidma korraks seisma jäädes), siis kohalt minnes võib teha kerge jõnksu, no igatahes rohkem, kui samas olukorras mu enda auto, mis on teist marki tavabensukas variaatorkastiga.