18-01-2026, 20:35 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-01-2026, 20:37 PM ja muutjaks oli huvi5.)
paugu teooria täiustuseks, et jääks ära kerimine siis, uus jäik toru panna, tõusvas joones, et kui vee surve katkeb, siis pumba seiskumisel jookseb tagasi keldri poole tühjaks see väike kogus mis torusse jääb ja ei saa jäätuda, kõige madalamas keldri nurgas võiks poole meetrine auk olla, kus pump saaks omasoodu toimetada ujukiga.
Ma ise pumpan samamoodi kevade, mul läheb keldri nurgast drenaazi toru kõrval olevasse kogumiskaevu, aga keegi geenius kolhoosi ajal on kaevu teinud veesoone kõrvale, ja see hoopis tõstab vee, keldrisse.
Õnneks on seda pumpamist nädalake, et pole väga hullu. Kui panna toru kinni, siis pumpama peaks ilmselt ikkagi sest siis hakkaks keldrisse vesi tõusma enam mitte toru vaid põranda alt ilmselt.
Ma ise pumpan samamoodi kevade, mul läheb keldri nurgast drenaazi toru kõrval olevasse kogumiskaevu, aga keegi geenius kolhoosi ajal on kaevu teinud veesoone kõrvale, ja see hoopis tõstab vee, keldrisse.
Õnneks on seda pumpamist nädalake, et pole väga hullu. Kui panna toru kinni, siis pumpama peaks ilmselt ikkagi sest siis hakkaks keldrisse vesi tõusma enam mitte toru vaid põranda alt ilmselt.