29-01-2026, 15:07 PM
Kui on valge balloon, mille kraani saab keerata ca 9mm nelikant võtmega, siis mina olen need lõpuni kasutanud ja siis tasuta ära andnud. Üks tegelane, kelle kaudu vanu elme balloone saab vahetada, korjab need tasuta kokku, kui on mulle mõne täis ballooni toonud.
Kui on punane balloon, millel on peal käsitsi keeratav kraan, siis neid saab veel sama tegelase kaudu vahetada täis balloonide vastu (viimati oli hind ~190EUR).
Atsetüleeni balloon on täidetud atsetooni ja absorbendiga. Nende lahtilõikamine ohutult on võimalik, kuid paljalt metalli viimiseks oleks tegu raiskamisega. Lisaks tuleb tegeleda absorbendi ja atsetooni utiliseerimisega.
Kui on punane balloon, millel on peal käsitsi keeratav kraan, siis neid saab veel sama tegelase kaudu vahetada täis balloonide vastu (viimati oli hind ~190EUR).
Atsetüleeni balloon on täidetud atsetooni ja absorbendiga. Nende lahtilõikamine ohutult on võimalik, kuid paljalt metalli viimiseks oleks tegu raiskamisega. Lisaks tuleb tegeleda absorbendi ja atsetooni utiliseerimisega.
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.