13-02-2026, 10:52 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-02-2026, 12:46 PM ja muutjaks oli Aare72.)
(12-02-2026, 20:49 PM)Raivo Kirjutas: Ilmselt on mul piiratud fantaasia.
Vaatan ja ei saa aru, miks riik sellist lehte üleval peab?
Tahan .... sõita ......
Ei ole piiratud fantaasia. Saan kinnitada anomaalia olemasolu sellel lehel. Osade kohalike bussiliinidega sama jama.
Ehkki ma ise bussiga ei sõida, teeb seda järelkasv. Esimest korda tutvudes vajaliku marsruudiga (peatusest peatusse) selgus, et pole samamoodi võimalik otse minna. Ainult kuskilt ringiga ja ka vajalik ümberistumine. Alles siis, kui sisestada konkreetse bussiliini number, ilmus nagu võluväel õige marsruut. Nüüd tekibki küsimus - aga kui võõras inimene liini numbrit ei tea, teab aga sihtpeatust, siis saab ta tulemuseks mingi jama. Täpselt sama jama oli selles portaalis 2025 septembris alles olenemata sellest, et omavalitsust sai paar aastat tagasi teavitatud (tegu on omavalitsuse bussiliiniga)
Lisan juurde sest unustasin ühe asja märkimata. Seal kaardil saab busside liikumist justkui reaalajas jälgida. Ehk et buss on kaardil märgitud ringina ja suund, kuhupoole liigub. Olen mõned korrad huvi pärast üritanud liikumist jälgida. Paaril korral pole üldse bussist mingit märget olnud. Ja on ka nii olnud, et lapsed ootavad reaalses elus peatuses ja bussi pole isegi silmapiiril veel aga kaardil sõidab buss juba peatusest välja. Nii et igati edumeelne portaal.