Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist

Me käisime ka sõpradega eile Tartus 21.50 lõunakas.
Ma pole vist nii täis saalis Tartus istunudki, muidugi eile oli ka poole hinnaga pileti päev, eksju.
Filmi lõpu poole oli saalis palav ja higine, see natuke häiris.

Filmist endast - mulle meeldis, väga huvitav oli, selline autori nägemuse järgi jutustus või mälestuste kogum. Osad sõbrad nii vaimustuses ei olnud, aga ju nad ootasid midagi muud.
Väga Tallinnas kasvanud laste ja kindlate inimeste mälestustepõhine on see video. Tõesti, nagu autor kirjutab, ilmselt teatud inimgruppi puudutab lähemalt, kui teisi. Selline "film" nagu isegi ei ütleks. Pigem, saade. Aga.. väga huvitav saade! 

Minu jaoks oli siiski huvitav ja soovitan selle ära vaadata ka teistel. Tasub minna küll minu arvates.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: serx - 15-03-2026, 16:21 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: Jarmo - 15-03-2026, 17:53 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: zazik - 15-03-2026, 18:06 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: indreksirk - 16-03-2026, 12:04 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: Heigok - 16-03-2026, 16:50 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: The Lawbreaker - Eile, 01:21 AM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: serx - Eile, 16:11 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: nymmik - 16-03-2026, 21:29 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: Bulldozer - 17-03-2026, 21:40 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: Tomzz - 17-03-2026, 23:23 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: nymmik - Eile, 14:32 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: honkomees - Eile, 16:31 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: ivo86 - Eile, 16:44 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: tungla - Eile, 20:51 PM
RE: Kutsun kinno - Kadunud Unistus - dokfilm 90ndate Eesti elust ja autokultuurist - Autor: aatom - 58 minutit tagasi

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: traps, 3 külali(st)ne