Eile, 09:21 AM
(Eile, 01:14 AM)Marko Kirjutas:Täna on riik võtnud jäiga seisukoha, et pildid peavad olema tehtud reaalajas ning geolokatsiooniga. Vastasel juhul ei oleks neil fotodel mitte mingit tõendamisväärtust selleks, et tuvstada konkreetse sõiduki olemasolu just praegu ja siin Eestimaal. Meie tore vanatehnikakogukond on samas pajas ebaseaduslike lammutajatega ning meid nendest eristada oleks väga keeruline. Osa meistki on tegeleb mõlema tegevusega korraga. Rääkimata sellest, et põllul mädanevat autoromulat nimetatakse isiklikuks muuseumiks. Tasakaalu on raske leida - praegu on see selline. Keeruline ja aeganõudev, aga mitte võimatu. Aitäh kaasa mõtlemast.(16-03-2026, 17:20 PM)indreksirk Kirjutas: Kasutajakogemus on endiselt teretulnud, et meie kogukonna jaoks uudsed toimingud saaksid selle põhjal mugavamaks tehtud.
See pole nüüd küll kasutajakogemus, aga ehk on mu mõttemõlgutusest abi natuke.
Olen märganud, et normaalse foto tegemine käib väga paljudele inimestele üle jõu. Ma ei mõtle viimse detailini paika sätitud profifotosid, aga ka lihtne kasvõi talutav kadreerimine on paljudele müstika. Sellest, et aparaadiga ei vehita, ei tea samamoodi väga paljud. Kui lisame valemisse hämara kuurialuse, tolmuse kerenumbri ja ehk ka ebamugava kehaasendi pildistamisel, siis on tulemus ootuspärane. Ka kõige kannatlikum robot läheb ilmselt närvi kui saadetakse üks udukogu teise järel.
Ridade vahelt lugesin siit välja, et pildid tuleb teha niiöelda jooksvalt MNT lehel sisselogituna? Kui on nii, siid võtab see võimaluse ka pilte rahulikult suuremal ekraanil eelsorteerida.
Ehk leiab siit midagi programmi arendamiseks. Inimesele midagi selgeks teha on tihtipeale võimatu.