2 tundi tagasi
(8 tundi tagasi)nastik Kirjutas: Enne kui katsetama hakkan igaks juhuks küsin, et kas keegi on proovinud sellise meetodiga otse kankust suruõhuga õli kastidesse ja sildadesse pumbata? Mulle tundub, et probleemiks võib olla piisavalt hermeetiliseks saada.
Hermeetiline ei pea olema, kui lekib õhk
ja sisin ei sega.Nagu juba öeldi, siis kasuta väiksemat rõhku. Mul oli lahja 1 bar peale lastud autoratas ja sedagi oli palju. Aga toatemperatuuril 80W-90 tuli kenasti voolikutpidi välja ja puges käigukasti. Mul oli õlivoolik käepidemessepuuritud umbestäpsest avast põhjani läbi pandud ja kanistri survestamiseks korki puuritud avas olev tihtrehvi ventiil, mille otsas kahe kiirühendusega voolikujupp. Susises, aga voolas. Ja voolab senikaua, kuni kanistris rõhku jätkub. Mida jätkub kauaks, kui korki maha ei keera

Vooliku kanistripõhja mulatuv ots tasub siis lõigata kaldu. Ning kui voolik avas pole tihedalt, siis tasub voolikut kinni hoida. Hakkab välja ronima...
Kui akf viitsib Sakust/Kernust läbi sõita, siis üks akf Telc viidatud prits kasutatuna ja üleliigsena on täitsa saadaval edasisteks modifitseerimisteks.