01-04-2026, 11:15 AM
(01-04-2026, 00:54 AM)wagoneer Kirjutas: Ma üritan oma Firebirdiga seda kadalippu läbida. Vin ja andmesilt on neetidega kere küljes olemas. Aga autol pole all ei esi ega tagasilda. Samuti uksi,ega luuke. Ehk keretöödeks paljas kere. Lisaks on keretööde ajaks sisse keevitatud abipuur,et diagonaalid säiliks. Ja tagatipuks on kere tõstetud riiulisse.Minu sõiduk on pulkadeks lahti võetud, ainult paljas kere ilma uste ja luukideta ning sellelgi tagumine paneel ehk see, kus tuled ja number peaks olema, küljest võetud, raam sees ja raam all, et vastu põrandat poleks. Sain probleemideta pildid tehtud ja esitatud ning registrist ajutine kustutamine ka tehtud. Riiulis võib olla problemaatiline kõiki pilte saada aga ma ei dramatiseeriks seda üle.
Kuna ma ei ole ainuke,siis tekkis mõte,et kui mina tõendan fotodega,et kõik osad on alles ja MNT seda ei aktsepteeri,siis just kui süüdistatakse mind pettuses/kelmuses mida ma ju tegelikult toime ei ole pannud. Ja nõuda,et pean auto tooma ettenäitamiseks angaari kus auto peab olema äratuntav,ehk peaksin selle veel lisaks just kui peaaegu kokku panema. Siis on see ebaproportsionaalselt suur kulu minu jaoks. Mis tekib MNT nõudmise täitmiseks. Kuigi on võimalus tõestada nii fotodega kui MNT esindajal kohale tulla veendumaks,et kõik on olemas. Ilmselt oleks ka mõeldav mingi ametniku väljasõidutasu kompenseerimine. Ehk sellisel kujul riigialama aususes kahtlemine/süüdistamine ja põhjendamatult suure kulutuse tekitamine oma uue nõude täitmiseks ei ole päris õige mõnede arvates.
Ja minu loll talupoja mõistus ei saa aru ka sellest,et kui ma olen vabatahtlikult nõus tõstma auto ajutiselt kustutatud registrisse ja maksma selle eest edaspidi iga aasta maksu,siisi miks peab selle teekonna nii keeruliseks tegema? Vaevalt inimesed kes autosid lammutasid,neid vabatahtlikult edasiseks maksukohustuseks ajutiselt kustutatud registrisse sooviksid tõsta.
Do'nt panic