10-04-2026, 22:33 PM
(10-04-2026, 19:38 PM)Telc Kirjutas:(10-04-2026, 15:37 PM)Suuredmootorid Kirjutas: Ehkki ta võis jääda sinna seepärast, et kui vaba rida pärast viadukti temast paremale tekkis, ei andnud paremalt mööduvad madallendurid talle võimalust reastumiseks ja ta jäi sündmuse kirjeldajale ette enne selle võimaluse leidmist. Ei ürita kaitsta, proovin aru saada.
Nii on. Liikurmasinaga (Tallinna) liikluses osalemine on tegevus, mis toob palju halle juukseid pähe.
Ja üldisest voolust aeglasema masinaga ümberreastumine on kõige ilgem osa sealjuures.
Ma olen vahel ikka pidanud upitaja või frontaaliga linna vahel sõitma. Ausõna, objektile, vastu tahtmist. Mitte lusti pärast kaasliiklejate ajude komposteerimiseks.
Paraku ei ole realistlik, et "paar tõstet paari km kaugusel" jaoks oleks keegi nõus treilerit rentima.
Täpipealt! Ehk tuli vasakult ja tahtis paremale minna, aga ässad ei võimaldanud? Ise olen sellisel juhul (jännis traktor) vaadanud, et mis toimub, vajadusel kulutanud mõne minuti ja suunatuld dubleerinud, rea piires küljele liikunud jne. Miks teised nii ei võiks teha?
Porisema on kõik kanged ja oma kulutatud sekundit arvele võtmas.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.