2 tundi tagasi
(7 tundi tagasi)Jesper Kirjutas: See on muidugi põnev, et "pahad" on järsku need, kelle aega need kaadervärgid viidavad, aga mitte need, kelle kasum tänu treilerite jms arvelt kokku hoidmisele suurem onHea Jesper!
Ma olen mitmeski foorumivaidluses tunnustavalt nentinud (ok, ei ole kirja pannud) sinu võimekust end korraks iga osapoole kingadesse mõelda ja erinevaid vaatenurki näha.
Praegune "kasumijutt" üllatab halvas mõttes.
Ma siis täpsustan - küsimus ei ole selles, et kellegi X isiku kasum väheneb. Küsimus on selles, kas tihtipeale ühe- ja erakordne teenus lõpptarbijale jõukohane on.
Olgu mainitud lihtsalt ääremärkusena, et NELI(!) neist kümnekonnast teleskooplaaduri sõitudest Tallinnas olen teinud vabatahtlikult ja palka saamata teenindamaks rendipunktist võetud masinaga üritusi, mis toimuvad maksumaksja raha eest.
Kas need tõsted tohtis teha ilma treileriteenuseta ja liiklust takistades kohale sõites?
P.S. "Nagu välismaal" ääremärkus - Helsinki liiklus elab üle ka kahveltõstuki (mis sealmaal on numbri, tulede ja viledega), mis on iga laaduriga võrreldes täielik tigu.