25-04-2026, 15:50 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-04-2026, 15:57 PM ja muutjaks oli krossifänn.)
Tänud selgituse eest aga ma ei lammutand seda vanat latti osadeks ega otsinud viga,vana latt tuli puhtaks pesta ja läks nn.vahetusfondi ja võimalik et see taastati ning jälle saadaval/võimalik et mitte.
Ju siis olid sisemised liigendid läbi+õlileke mida kodus põlveotsas ei paranda.Sain korraliku renoveeritud lati ja "rehvisöömine"lõppes ning lõpp hea kõik hea.
Millise füüsikalise fenomeni tõttu saavad lattrooli hammaslati (mis on jäik metallvarras) külge roolivarrastega (mis on jäigad metallvardad) läbi tihedate liigendite omavahel õigete seadmeväärtustega rattad samaväärse lati vastu vahetamisel äkki asendit muuta?
Küll on see võimalik, kui tegelik põhjus oli lati sisemiste liigendite lõtk, mistõttu esiveduse kokku-/lahkujooks pidevalt muutub.
Ju siis olid sisemised liigendid läbi+õlileke mida kodus põlveotsas ei paranda.Sain korraliku renoveeritud lati ja "rehvisöömine"lõppes ning lõpp hea kõik hea.
(24-04-2026, 19:14 PM)krossifänn Kirjutas: Mul oli ka V-70(2 gen) mis "rehve sõi" ja tegelik põhjus oli kulunud roolilatt. ... aga tuksis roolilatiga ei keera rattad kaasa ja sellest kõik see jama.
Millise füüsikalise fenomeni tõttu saavad lattrooli hammaslati (mis on jäik metallvarras) külge roolivarrastega (mis on jäigad metallvardad) läbi tihedate liigendite omavahel õigete seadmeväärtustega rattad samaväärse lati vastu vahetamisel äkki asendit muuta?
Küll on see võimalik, kui tegelik põhjus oli lati sisemiste liigendite lõtk, mistõttu esiveduse kokku-/lahkujooks pidevalt muutub.
Minu kanal YouTube`s http://www.youtube.com/user/krossifann?feature=mhsn