9 tundi tagasi
Mul laekus lõpuks kohale siis Sunseeker X5 Gen2. Eks lähipäevil hakkan sellest IT mudrust ennast vana inimesena läbi närima. Kuna aed on ikka vägagi sopiline ja igasugu nurgataguseid on palju,siis on ilmselt katsetamist üksjagu. Lisaks on aias nii öelda sõiduteed ja seisuplats garaazi ees paekivist. Kivide vahelt kasvab ka muru. Loodetavasti suudab see aparaat lõigata ka seal kui umbes 60% ei ole muru. Ja tehisaru panen ka proovile,et kas tunneb ära proua lille keset muruplatsi või ei
Vähemalt saan negatiivse lahenduse korral süüdistada hiina onusid,kes ei ole tehisajule kõiki lilli selgeks teinud
Aga Ambrogio rassib esivanema juures ikka endiselt. See kevad vahetati välja üks esimene sensor. Minu nõusolekul läks asemele kasutatud,aga töötav(uus maksis pool neeru). Mingi anommalia on tekkinud oma laadimisjaama leidmisega. Aga hetkel veel mitte maailma häirivalt. Läheb siis 4 jas hooaeg.
Arvati,et kui elektroonika poolelt midagi veel tuksi läheb,siis pole mõtet enam parandada kuna see on üks esimesi kaablivabasid liikureid ja uued on oluliselt paremad ja hind ka ei tapa enam.
Vähemalt saan negatiivse lahenduse korral süüdistada hiina onusid,kes ei ole tehisajule kõiki lilli selgeks teinud
Aga Ambrogio rassib esivanema juures ikka endiselt. See kevad vahetati välja üks esimene sensor. Minu nõusolekul läks asemele kasutatud,aga töötav(uus maksis pool neeru). Mingi anommalia on tekkinud oma laadimisjaama leidmisega. Aga hetkel veel mitte maailma häirivalt. Läheb siis 4 jas hooaeg.
Arvati,et kui elektroonika poolelt midagi veel tuksi läheb,siis pole mõtet enam parandada kuna see on üks esimesi kaablivabasid liikureid ja uued on oluliselt paremad ja hind ka ei tapa enam.
"Life is a highway, sometimes you fly, sometimes you crash,so you never know,what happend in the next mile"