14-06-2026, 18:38 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-06-2026, 18:41 PM ja muutjaks oli wagoneer.)
Väike update. Toimetab kenasti. Servalõikus ka toimib. Samas see pikendab aega mul aias umbes 3h
. Samas pole sellest probleemi,sest vajaliku ala niitmiseks kulub kusagil 11h koos laadimistega. Ehk reservi on piisavalt. Nüüd mõned nädalad töötanuna on ta omale mingi niidumustri välja leiutanud. On jaganud ala kolmeks ja igas kolmandikus nikerdab esimesena ära igasugu sopid ja nurgatagused ja põõsaste ümbrused. Siis juba sügab sirgelt niita. GPS signaaliga on probleeme vahelduva eduga nüüd kui kõik lehtpuud/põõsad on ka lehtes. Aga ei midagi häirivat. Peale viimast uuendust kui satub mitu korda järjest GPS puuduma samas kohas,siis paneb sealt putku ja tuleb mingi aja pärast tagasi. Tavaliselt siis,kui muu on kõik niidetud. Kuna mul laadimisjaamal katust pole,siis vihmaga täitub niiduki peal süvend kus paikneb vihmaandur veega. Ja enne ta liikuma ei hakka kui see ära kuivab. Aga vett seal mingi max 1mm,ehk võtab ikka aega. Ma olen lihtsalt ära puhunud selle vee sealt. Nüüd ei teagi,kas peaks katuse peale panema või mitte.
Põõsaste oksad peaks ka parema tulemuse nimel üles siduma kuna peale vihma(ja ilmselt ka siis kui marjad otsas) on oksad rippus liiga ja jäävad kaamerale ette.
Käbidega saab hetkel hakkama. Kolisevad küll kõhu all,aga midagi hullu pole juhtunud veel.
0.6m laiast ja 5m pikast pilust keeldub ka läbi minemast. Seal kaarduvad vaarikad ühelt poolt ja naabri põõsad läbi aia teiselt poolt peale ja moodustub kerge tunnel. Saan panna ta sealt läbi sõitma,aga ainult transpordikoridorina,ehk ei niida samal ajal. Nii,et arenguruumi veel ikka on.
Paekiviplatsil mõned korrad niitis osade kivide ümbert selle asemel,et otse üle sõita,aga siis sai vist aru,et see pointles ja nüüd niidab sirgjoont mööda.
Esivanema juures kaootiliselt ringi tormav Ambrogio tundub nagu kiviajast pärineva liikurina
4 aastaga on ikka asjad jõhkralt arenenud kaablivaba toimetamise vallas.
. Samas pole sellest probleemi,sest vajaliku ala niitmiseks kulub kusagil 11h koos laadimistega. Ehk reservi on piisavalt. Nüüd mõned nädalad töötanuna on ta omale mingi niidumustri välja leiutanud. On jaganud ala kolmeks ja igas kolmandikus nikerdab esimesena ära igasugu sopid ja nurgatagused ja põõsaste ümbrused. Siis juba sügab sirgelt niita. GPS signaaliga on probleeme vahelduva eduga nüüd kui kõik lehtpuud/põõsad on ka lehtes. Aga ei midagi häirivat. Peale viimast uuendust kui satub mitu korda järjest GPS puuduma samas kohas,siis paneb sealt putku ja tuleb mingi aja pärast tagasi. Tavaliselt siis,kui muu on kõik niidetud. Kuna mul laadimisjaamal katust pole,siis vihmaga täitub niiduki peal süvend kus paikneb vihmaandur veega. Ja enne ta liikuma ei hakka kui see ära kuivab. Aga vett seal mingi max 1mm,ehk võtab ikka aega. Ma olen lihtsalt ära puhunud selle vee sealt. Nüüd ei teagi,kas peaks katuse peale panema või mitte.Põõsaste oksad peaks ka parema tulemuse nimel üles siduma kuna peale vihma(ja ilmselt ka siis kui marjad otsas) on oksad rippus liiga ja jäävad kaamerale ette.
Käbidega saab hetkel hakkama. Kolisevad küll kõhu all,aga midagi hullu pole juhtunud veel.
0.6m laiast ja 5m pikast pilust keeldub ka läbi minemast. Seal kaarduvad vaarikad ühelt poolt ja naabri põõsad läbi aia teiselt poolt peale ja moodustub kerge tunnel. Saan panna ta sealt läbi sõitma,aga ainult transpordikoridorina,ehk ei niida samal ajal. Nii,et arenguruumi veel ikka on.
Paekiviplatsil mõned korrad niitis osade kivide ümbert selle asemel,et otse üle sõita,aga siis sai vist aru,et see pointles ja nüüd niidab sirgjoont mööda.
Esivanema juures kaootiliselt ringi tormav Ambrogio tundub nagu kiviajast pärineva liikurina
4 aastaga on ikka asjad jõhkralt arenenud kaablivaba toimetamise vallas.
"Life is a highway, sometimes you fly, sometimes you crash,so you never know,what happend in the next mile"