26-06-2026, 09:41 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2026, 09:42 AM ja muutjaks oli Envir.)
(26-06-2026, 01:11 AM)Telc Kirjutas: Mõtlen praegu, et viimased 7 aastat olen sõitnud valdavalt diiselmasinatega, eelistamata ühtegi ketti ja tankides parasjagu ettetulevas tanklas, olgu see sirkel, olereks, Neste või mõni muu.
Läbisõidud on pigem suured ja on siin ka mõned aastad autoparki tangitud.
Ja Ukrainasse ja Ukrainas sõites on kõiksugu huvitavaid tanklaid ette tulnud.
Kogu selle läbisõidu jooksul ei meenu rohkem kütuseprobleeme kui ühe L200 puhul, mille allikas küll polnud tankla.
Ütleks, et selline vedamine on statistiline ime, lugedes, kuidas inimesed pidevalt tanklaid sasstkütuses süüdistavad....
Kui nüüd norida, siis läbisegi igasugustest tanklatest erinevate masinatega tankides vist saabki ainult üldise pildi saada. Jutt käib konkreetsest partiist konkreetse ajavahemiku jooksul. Mul ei ole üldist eesmärki süüdistada kütusemüüjaid solgi müümises, üldpildis olengi kvaliteediga rahul olnud.
Umbes sama lugu nagu mulle üks sõber kunagi rääkis, tal vend käinud üle pika aja Saaremaalt korra Tallinnas ning vaadanud, et kütusekulu mõttes pole erilist vahet, kas sõita 90 või 110km/h. No mul on sõitmist mitte küll Saaremaale, aga samal suunal veidi rohkem ja 90km/h sõites tuleb paljude kordade lõikes paagitäiega siiski mitukümmend kilti enam välja. Aga sõbra jutule pole ilus vahele rääkida ja vastu vaielda.
Jah, eks kolime mõneks ajaks Alexela peale. Vaatab, mis juhtub.