Morris Minor 1000, Rootsis elutsenud

Jutujärg jätkub siis Rootsis, milline vaatepilt mulle avanes, täpselt nii, nagu müügipiltidel:

Esimene pilt on väga kõnekas ja näitab tõelise rootslase / briti auto fänni garaaži. Pange tähele ka kanalit auto remontimiseks, minul on täitsa samasugune  Smile.
Ja see polnud veel kõik. Auto müüa palus, et ma tagasi tuleksin suurema autoga ja andis kogu garaažitäie Morris Minori juppe lisaks, lisareis ja Mazda MPV sai omajagu täis. Asjade sees oli ka haruldane katuseraam.

Mis siis veel huvitavat, esiistmed olid läbi vajunud, seetõttu lambanahad kasutuses, juhiiste vale ja raam keevitusest katki, mille kompenseerimiseks kasutati suurt ilgelt vana tulekustutit istme all ja juhiiste teiselt autolt. Õnneks oli originaaliste ka olemas, kah keevitusest katki, aga taastasin kõik istmed ja paneelid, nüüd nii, nagu peab. 
Algupärane raadio koos keskel oleva kõlariga ja ta töötab! Paremal asub soojenduse juhtimine, sellel autol on välisõhu salongiventilaatorisse suunamine ja siis soojenduskraan mootoriruumis. Omapärane magnetiga mündihoidja ja miski visiitkaart, teagi, milleks tähtis. Kaugtuli käib jalaga, raadio all on lüliti näha. Ah ja suunatule kangi otsas on tuli, mis vilgub koos suunatulega, väga vinge.

Ja lõpetuseks pilt kahest Rootsist toodud autost omajagu aega tagasi minu juures.

Vasta

Sõnumeid selles teemas
Morris Minor 1000, Rootsis elutsenud - Autor: aatom - 19-07-2026, 23:49 PM
RE: Morris Minor 1000, Rootsis elutsenud - Autor: aatom - 24-07-2026, 21:29 PM
RE: Morris Minor 1000, Rootsis elutsenud - Autor: magnusk750 - 28-07-2026, 21:57 PM
RE: Morris Minor 1000, Rootsis elutsenud - Autor: aatom - 31-07-2026, 08:50 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne