19-08-2026, 20:29 PM
Olles töötanud ühes ettevõttes sellel alal siis võin öelda, et igakord ei ole asi remondimehe ükskõiksuses ja rumaluses. Üks põhjustest on hooajal ajasurve. Reeglina klient remondimehega ei kohtu, ajalisi lubadusi kliendile annavad tihtilugu inimesed letis kes isegi ei tea mispidi haamrit peos hoitakse. Kui mõni rikke tuvastamine või töö võtab eeldatust kauem aega jooksevad asjad ummikusse ja siis lendab mõni ülemus töökotta, et mis toimub, et miks nii kaua läheb, et see on võtmeklient jne. Teiseks on ka remondifirmad hellaks tehtud tellitud töödest enama tegemisega. Pärast klient ütleb, et seda ja seda ma ei palunud teha ja selle eest ei maksa. Muidugi võib eelnevalt helistada aga telefoni vastuvõtmine on tänapäeval nagu õnneloos, eriti noorema seltskonna seas. Neid põhjuseid on tegelikult veel. Ärge palun arvake, et tahan kuidagi õigustada lohaka töö tegemist aga mulle tundub, et mida suurem ja edevam pood ja ilusamad tüdrukud letis seda madalam on töö kvaliteet. Ei pretendeeri mingile tõele, see minu arvamus asjast.