09-09-2004, 22:06 PM
isandpauk Kirjutas:Et foorumlaste tuju veelgi rikkuda, kirjutan ka oma kogemustest metalliärikatega:
Sai kevadel keldrit koristatud ning hoplaa, \"rossiiskije parni\" platsis, kes kõiksugu metallikraami oma mikrobussi tõstsid. Küsisin siis tüüpidelt, kas vahel ka mootorratta juppe antakse?
Vanad ütlesid, et mõni päev tagasi oli neil 2 BMW raami, mis sentide eest emexisse läksid.
Hirmsasti oleks tahtnud neile mõne raudtoruga üle küüru anda.
kurat :\'( neid oleks ise ka peksta tahtnud, ja hästi kõvasti :@
ärge pange tähele mu sadismi, aga lihtsalt närvidele käib see kui viiakse kuskile vanarauda, sentide eest asju mis on tegelt kõvasti väärtuslikumad :@ ja mis oleks võibolla kellegile väga olulised, ja ma arvan et kui nad müüksid mingi raha eest selle kellegile kes on asjast huvitatud siis nad oleks ise ka õnnelikumad, kuna saaksid ju rohkem raha

nt enda bmw raami koos kahvi lenksuga ja veel mõne vidinaga müüsin maha ühele mehele kes otsis samasugust bmw-d juba kaheksa aastat.ja mul oli väga hea olla sest olin rõõmus kuna sain kellegile heameelt teha ja , ma vähemalt tean et inimene oskab ja on võimalusi teha midagi head, korralikku ja haruldast.
kui keegi peaks taunus coupe kurkil ribadeks lõikama , siis ma lähen totsna kallale....(ma otsin seda juba/alles 2 aastat )
Bmw 750 ILA Highline 1992