[poolita] 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele

Teemat enamvähem pidevalt jälgides müts maha ja kummardus teile lp eesti mehed! 

Kuid sorri, ma ei jäta enda teada: võtsin täna vastu järjekordse petukõne "Omniva jaotuskeskusest". Kõne oli üliveenev, ülitõepärane, läks napilt. Mingi kell hakkas helisema hetkel, kui helistaja uuris asju, mida ta pidanuks teadma. Katkestasin ja helistasin tagasi, keegi enam toru ei võta, st spoofitud number.

Nende kõnedega on nüüd ca pool aastat vahet olnud. Mu ema on välja profileeritud sihtmärk, kuid teatud põhjusel tulevad kõned regulaarselt mulle ja on olnud võimalus selle maffia arengut jälgida.

Selline äri saab eksisteerida vaid kõrgetasemelise katuse olemasolul. Kui kisa läks rahvusvahelisel tasemel väga suureks, siis tõmmati mõneks ajaks vähe tagasi, kuid läheb jälle edasi.

Mis mõte on veri ninast väljas aidata, kui aidatav sind ennast paljaks üritab röövida?
Vasta

Sõnumeid selles teemas
[poolita] 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele - Autor: Envir - 21-09-2026, 12:26 PM
RE: 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele - Autor: Aspelund - 21-09-2026, 13:15 PM
RE: 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele - Autor: Envir - 21-09-2026, 14:26 PM
RE: 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele - Autor: spitfire - 21-09-2026, 15:29 PM
RE: [poolita] 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele - Autor: nastik - 21-09-2026, 19:20 PM
RE: [poolita] 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele - Autor: ZIL 131 - 23-09-2026, 15:12 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne