19-09-2004, 22:22 PM
Kolm aastat tagasi tegutses Tartus piimatoodete hulgimüüja \"Espito\", kelle kraami vedasid iga hommiku laiali 5-6 Aviat (Termo kuut taga, masinad kuulusid tegelikult vist Tartu Autovedudele). Firma on vahepeal nime ja asukohta vahetanud, kuid masinaid olen ikka linnavahel näinud. Lisaks 1 porte Avia, mis kolimisteenust osutab+ juhuvedusid. Omal ajal olevat Tartu ainult 2 porte Aviat sattunudki. Pere Leib AS-il oli üheksakümmnendate lõpuni (äkki ka praegu) üks suhteliselt uus Avia (selline kaubabussi kerega), mis oli vist viimaseid vene aja lõpus siia jõudnuid. Aviaid seisab ka näiteks Sisustus-E-kaubamaja kandis põiktänaval pikemat aega üks, kesk tänaval vist jne...
Kunagi pakuti normaalses korras Aviat soodsa hinnaga aga eelnimetatud Espito autojuhid \"panid mulle aru pähe\", milles need Avia põhivead seisnesid, ei mäleta enam.
Kunagi pakuti normaalses korras Aviat soodsa hinnaga aga eelnimetatud Espito autojuhid \"panid mulle aru pähe\", milles need Avia põhivead seisnesid, ei mäleta enam.