aidake tuvastada paaki !!

sigalane Kirjutas:oleks veel ikkagi soov teada kas see roheline värv mis paistab sealt vahelt on originaal. sest kui on siis pole mul selle päritolust ja sellest kuidas on see minu valdusesse saanud aimugi, sest minu valduses on Moskva ja minski osasid ja ükski neist ei ole sellist rohelist värvi.

Kahe keskpärase foto järgi ei tuvasta ma, kas must on rohelise peal või vastupidi. Tuvastan vaid, et musta on rohkem näha kui rohelist ja embleemi/triipude ümbruses nendega seotult paistab vaid must, mitte roheline.

On kaks võimalust:

1. Kui roheline on musta all, siis on tegemist kruntvärviga. Krunte on läbi aegade olnud mitmeid toone - Vene ajal oli levinud pruunikaspunane, siinseal must, Husqvarna jalgratastel helebeezh jne. Olenevalt kättesaadava täiteaine värvusest Smile Rohekrunt pole välistet.

2. Kui roheline on musta peal, siis on keegi kunagi algselt musta paagi rohevõõpamisega tegelenud.

IRL pilk paagile ütleb üheselt, kumma variandiga tegu.

Ja veel - ma ei ole helerohelist Moskvat (M-1-A, M-1-M) näinud, tumerohelisi küll. Üks tehasevärvis isend endalgi Smile

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme septembris avatud L,P 11-18
Vasta

Sõnumeid selles teemas
aidake tuvastada paaki !! - Autor: sigalane - 22-09-2004, 19:49 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne