Kunagi oli nii:

See nn. \"Hollandi Mosse\" on arvatavasti M433, millele tagaiste sisse aretatud ja tagaaknad ka paigaldatud. Pildilt pole kahjuks aru saada, kas ka tagumised uksed? Ise mäletan, et \'80 lõpul seisis üks selline Tartus Annelinnas üsnagi Kaunase pst. 62 maja lähedal, oli mingit helebeeži värvi ja kaheukseline. Aga küljeaknad olid minu mäletamise järgi tagumise otsani välja. Ähmaselt mäletan seal kandis ka paari \"kahe uksega ja ühe, juhipoolse ülevalt alla rippuva klaasipuhastajaga Mosse 400\"... Tunnistan ausalt, olin juba tollel ajal paras autohuviline, aga 7-8 aastasena ma veel seda ei teadnudki, et Opel Kadett/Olympia ja Mosse 400/401 on praktiliselt üks ja seesama... Arvasin lihtsalt, et nääh, keegi Mosse kaheukseliseks ümber ehitanud. Seal lähedal oli kellegil ka üks iseehitatud auto, halli värvi, luukpäraga ja ma arvan, et Mosse 412 tehnika peale ehitatud. Igatahes oli nii kujult kui mõõtudelt lähedane IŽ Kombile. Ukselingid ja vist ka kereplekid olid ise tehtud, tagatuled meenutasid Volvo 343 omi, kuigi olid kokku pandud VAZ2101 püstasendis tagatuleklaasidest, armatuurlaual oli miski puiduimitatsioon ja \"kellad\", k.a. spido, hoopis GAZ 53 omad, kuid nende paigutus oli vist rohkem VAZ 2106 stiilis, tagaluugi lukk oli GAZ 24 oma (äkki keegi tundis kirjelduse järgi selle auto ära ja oskab miskit rohkemat rääkida?).

Puruks ja pool pööret tagasi!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kunagi oli nii: - Autor: PETSS - 28-08-2004, 16:10 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne