Teema on suletud

laagri rondikõks 2004

RED Kirjutas:Kummaline, mina näen seal vanu VAZ, Moskvitš, ZAZ marki sõidukeid mida toodetud sadu tuhandeid. Ei ühtki, mida Eestis vähe või eriti heas korras eksemplare (Pobeda, GAZ-21, ZIM vms).
Vaz, Zaz jne. marki sõidukeid on võibolla tõesti toodetud sadu tuhandeid, see aga ei tähenda, et neid kunagi Eestisse nii palju toodi. Ja ei saa öelda, et tänasel päeval seda tüüpi autosi Eestis palju oleks, tänu sedalaadi üritustele ja \"hoolitsevatele\" inimestele jääb neid iga päevaga järjest vähemaks. Minu arvates on selline autode lõhkumine lihtsalt nõme. Need autod võivad ju tõesti olla \"rondid\", mis kõlbavad ainult emeksisse, aga ma olen siiski üsna kindel, et nii mõnigi huviline saaks sealt endale vajalikke juppe kui mitte terve doonori. Inimesed on lihtsalt liiga laisad; selle asemel et otsida sobiv ostja, visatakse pealtnäha väärtusetu asi lihtsalt minema. Ja eriti tore, kui seda saab nö. \"pauguga\" teha. Rahvale on ikka tsirkust ja leiba vaja.

RED Kirjutas:Korraldajad ütlesid alguses juba ära, et haruldasi ja väärtuslikke autosid platsile ei aeta...

Millised on korraldajate jaoks haruldased ja väärtuslikud autod?
Pobeda? Gaz 21? Neid on ju ka toodetud sadu tuhandeid, lõhuks äkki ära? Ma olen enam kui kindel, et täna õhtul mõni sellistest autodest oma lõpu leiab.

Nõme üritus igatahes.

Teema on suletud

Sõnumeid selles teemas
laagri rondikõks 2004 - Autor: k2rpman - 01-10-2004, 18:59 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne