20-10-2004, 15:22 PM
Kusagil 60-ndate esimesel poolel olid müügil Cž mudelid töömahuga 125,175 ja 250 kuubikut.Olen neid kõikki ise näinud,ise olen sõitnud 125 kuubikulisega.Need 125 ja 175 olid erinevalt Jawast musta värvi.See 250-ne mida näinud ja proovinud olen oli aga tüüpilist Jawa värvi.Erinev aga oli süütelukk(sarnane vene tsilitel kasutatavatele) ja ümmargune spidomeeter.Tõsi,selline oli kasutusel ka vanematel Jawadel,aga minu 63 aasta Jawa-250 oli juba selline ovaalne spidomeeter.Aga võrreldes 250-se Jawaga oli 250 CŽ oluliselt teravama minekuga,sarnanedes ja olles pea võrdväärne 350-se Jawa-ga.Muus osas,ka väliselt olid need tsiklid aga väga Jawade moodi,kohati pea identsed.Nõrk kohtki oli neil ühine-elektrisüsteem.Alalisvoolu dünamo,+ massis ja lisaks dünamo peal asetsev relee-regulaator oma arvukate kontaktidega.Hiljem,70 lõpul ja 80 algul tuli varuosana müügile asendusrelee koos juhtmesarjaga,paigutati see raami külge,bensupaagi tagumise kinnituspoldi alla.70 lõpul,80-ndate algul tulid aga N-liidus müügile uued Cž tsilid,350 -sed,sarnanesid uue põlvkonna Jawadega aga nende identsusaste viimastega polnud nii suur kui vanadel 250-tel.
Raam oli erinev,välistades külgkorvi kasutamise,ketikaitse oli metallist,pärinedes vana põlvkonna Jawadelt.Erinevusi oli veelgi.Aga väliselt siiski suht sarnane.Samal ajal nägi ilmavalgust ka uus 250-ne,aga seda NL ei toodud.Erinevalt vanast omas see 2 silindrit.Ongi ehk kõik esiti, mis kohe nende tsiklitega meenus
Lugupidamisega Flanagan
Raam oli erinev,välistades külgkorvi kasutamise,ketikaitse oli metallist,pärinedes vana põlvkonna Jawadelt.Erinevusi oli veelgi.Aga väliselt siiski suht sarnane.Samal ajal nägi ilmavalgust ka uus 250-ne,aga seda NL ei toodud.Erinevalt vanast omas see 2 silindrit.Ongi ehk kõik esiti, mis kohe nende tsiklitega meenus
Lugupidamisega Flanagan