22-10-2004, 13:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-10-2004, 18:54 PM ja muutjaks oli hulgus.)
13piisab Kirjutas:see peaks mõnes keelepruugis \"kerevaha\" olema. Selle ostmisel hoiataksin Devoris käijaid: ma sain sealt spray-purgis hoopis vedelat mastiksit (tundub vähemalt olevat, kuna ära ei kuiva teine). Mahavisatud raha... Tean, et näiteks Saksa Auto töökojas on kerevaha spraypurgid kasutusel. Kuivades jääb paks rasvane kiht, mu opelite uksed-tiivad on seestpoolt tehases sarnase asjaga kaetud.
Uurisin, peaks sisuliselt sama asi, mis Terosonil. Mul on 2-3 nädalat tagasi tehtud ja siiani nätske st. näpujälg jääb sisse.
Tõenäoliselt ei ole probleem mitte Devori/Dinitroli kaubaga, vaid müüja ebakompetentsusega. Kui tegu mastiksiga, siis see peaks 24-48 tunniga olema nii kuiv, et kannatab kasvõi ülevärvida. Kui kivikaitse, siis veelgi kiiremini.
Kõigile tegijatele soovitus. võtke kogu tehnoloogia ühe firma käest, e. Kontrollige, kas komponendid omavahel sobivad. N. Sadolini muidu head värvid, ei sobi paljude lääne tehnoloogiatega, vene krunt, mis muidu väga hea, ei hoia uuemaid värve kinni.
Väikse ämbri panin krundialuse ettevalmistusega. korduvalt vahatatud (tehasevärviga) pind, jäi põhjalikult pesemata, e. usaldasin lakibensiini. Vahale ei teinud see muidugi midagi ja aluskrunt tuli osaliselt maha lihvida. Silikoonipesuga asi üle ja rohekm probleeme ei olnud.
a@värvib korra 3 aasta jooksul.
edit: proovin homme sama Dinitroli uste peal järele. katsetamine on tarkuse ema, või umbes nii.

). Mahavisatud raha... Tean, et näiteks Saksa Auto töökojas on kerevaha spraypurgid kasutusel. Kuivades jääb paks rasvane kiht, mu opelite uksed-tiivad on seestpoolt tehases sarnase asjaga kaetud.