27-10-2004, 00:23 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-10-2004, 00:26 AM ja muutjaks oli valdo.)
zten00 Kirjutas:niisiis on mul delta v-50 mootoriga, käsikäigud. pidureid pole...
Soovitan raudselt pidurid tagasi ehitada. Kui ka mingi tobeda juhuse tõttu satud õnnetusse, siis jääd tehniliselt mittekorras ratta korral igal juhul automaatselt süüdi; rääkimata nendest juhtudest, kus pauku oleks pidurdades ära saanud hoida. Ja ma ei kujuta ette, kuidas teeliikluses üldse ilma sõita saab...
zten00 Kirjutas:... kas ma pean ka ketaslõikuriga mootoris olevad hammakad üle tegema?
Kust tuleb Sul ometi idee hammasrataste tööpindu ketaslõikagajaga töödelda? Ühe korraliku hammasratta (evolvent)hammaste tööpinnad peavad laitmatuks töötamiseks olema töödeldud märksa täpsemini, kui Sa ketaslõikuriga eales suudad saavutada ka suure vilumuse ja kogemuse korral.
Hammasrataste hambaid tehakse (taastatakse) muide tööpinkides vastavate lõikeorganitega. Ning kulunud/purunenud hammasratta korral ei piisa uue hamba sisselõikamisest, vaid kulunud/purunenud osa tuleb keevitusega peale kasvatada, keevitusest tekkinud sisepingete maandamiseks detaili termiliselt töödelda ja siis saab alles uued hambad sisse lõigata. Millele järgneb reeglina detaili (pind)karastamine.
Reeglina on seda mahukat tööoperatsiooni mõtet ette võtta vaid haruldase liikuri korral, kui detaili on pea lootusetu uut leida. Masstoodetud seeria-liikuri detaili säärane taastamine läheb sadu kordi uue detaili hinnast kallimaks.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme septembris avatud L,P 11-18