27-10-2004, 09:27 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-10-2004, 09:32 AM ja muutjaks oli Väravamehaanik.)
Oma mälus pole ma seni kahelnud aga mina suudan min.nõukogu autobaasis sellal tihti käinuna meenutada siiski ainult kollast sedaani, mis olümpia külalisi saatis. Olümpia mängude teenindamiseks olid Moskvas küll kasutusel universaalid, milledest on ka Za Ruljom-ides pilte. Olin sel ajastul ülihuviline koolipoiss ja ei usu, et mul oleks mõni tollal ainulaadne Mersu kahe silma vahele jäänud.
Üldjuhul kehtis ikka reegel, et olulised nõukogude inimesed ei risustanud oma musti, säravaid ja pidulikke korteeže roheliste koeravõrkude ja kärukonksudega. Juhul kui see kirjutatud ajalugu on tõene, siis ilmselt kasutati seda autot siiski varjatumal moel, mida võib näidata ka vähene läbisõit.
Hinda aitaksid kergitada ka koopiad vastavatest Ministrite Nõukogu aktidest, arhiivid on ju avatud!!!
Üldjuhul kehtis ikka reegel, et olulised nõukogude inimesed ei risustanud oma musti, säravaid ja pidulikke korteeže roheliste koeravõrkude ja kärukonksudega. Juhul kui see kirjutatud ajalugu on tõene, siis ilmselt kasutati seda autot siiski varjatumal moel, mida võib näidata ka vähene läbisõit.
Hinda aitaksid kergitada ka koopiad vastavatest Ministrite Nõukogu aktidest, arhiivid on ju avatud!!!
Tõnu Piibur
5116265