Ise tehtud "autod"

Paar juhust sellest: Autoks oli Peugeot 405 ja kohalt läks ära nii et rattas kaapis, kuna tee oli auguline ja mina istusin \"autol\" sugulase taga siis ma põrutasin oma lõua vastu tema õlga ja keel jäi hammaste vahele. Natuke verd oli aga midagi hullu polnud.
Teine juhus: sõitsime stardi punkti lükats ja hood oli nii suur tulnud et juhtida enam ei saanud ja kurvis läks teelt välja nii et tõmbas esiratta kinnitus poldi läbi lauaRolleyes Endal polnud kaasas tööristu ega vajalikku seibi et tugevalt kinni tõmmata. Jõudis kohale siis \"vedaja\" ja tal õnneks olid need asjad olemas, kinnitasime köie ja sõit algas, mina juhtisin, kui äkki aukudest läbi sõites kukkus põhi vastu maad ja hakkas lohisema( esimene ots). Jäime seisama mõtlesime kuidas edasi sõita, kellegil tuli mõte et paneks tagurpidi külge, siis tuleks sõita nagu paadida. Istusime üks ühel, teine teisel küljel ja rool oli minu käes ikka veel. Ühel hetkel kurvis keerates tundsime et \"auto\" ujub, kuna põhi oli lahti siis polnud see enam tervik ja hakkas järgi andma. Auto lisas gaasi ja kiirus kasvas ja siis läks kurivaim käest ära ja käisme tagurpidi. Kukkusime sugulase pole ja tema jäi alla ja mina peale ja meie peale veel \"auto\". Juht nägi õnneks praktiliselt kohe aga seisma sai alles 5-7 m pärast. \"auto\" alt välja tulles ja seda jälle ratastele keerates selgus et korrlikust\"auto kerest\" oli saanud rööptahukasBig Grin. Viimased paarsada meetrit tassisime seda tagasi ja juttu ja elamust jätkus kauaks. Muide auto mille taga see oli omas 5.0 V8 mootorit, millel 150-200hp.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Ise tehtud "autod" - Autor: Martti - 27-10-2004, 22:10 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne