27-10-2004, 22:54 PM
Edasi kulges areng KOLMANDA seeria kallal, seda võib nimetada juba mugavaks seeriaks. Selle aluseks oli maalt vanarauast toodud pikamaa Ikaruse paaris istmed ja sinna ala kinnitasime rattad mis olin kuskilt sigalakäru alt virutanud. Ned rattad olid sellised parajat mõõtu ja esirattaks sai koos vana tõukeratta esihargiga ots, see oli kodaratega ja pidas vastu üllatvalt hästi. Puuduva raami osa tegime vinklist ja vanaisa keevitas selle kokku. Sellega sa ka autode järgi sõitetud aga mudase ilmaga viskas kõrvalistujal käe muda täis,olin ka ise kõrvalistuja vahest. Sellel \"autol oli olemas juba tuli ja aku, mis seda toitis.
Kahjuks pole tehtud nendest autodest mitte ühtegi pilti peale ühe mille tegi Kunagi ammu Maakri tänaval üks soome turist, aga mina pole seda pilti näinud. Esimesed \"autod asusid 7 aastat Maakri 30 hoovis, alguses vana rohelise Peugeoti kõrval, hiljem viidi see Emexisse. Äkki on keegi kunagi tähele pannud minu \"autosid\"?
Igatahes jõudu kõikile ehitajatele
Kahjuks pole tehtud nendest autodest mitte ühtegi pilti peale ühe mille tegi Kunagi ammu Maakri tänaval üks soome turist, aga mina pole seda pilti näinud. Esimesed \"autod asusid 7 aastat Maakri 30 hoovis, alguses vana rohelise Peugeoti kõrval, hiljem viidi see Emexisse. Äkki on keegi kunagi tähele pannud minu \"autosid\"?
Igatahes jõudu kõikile ehitajatele