Ikarus,osa 2...

Uued ja vanad kabiinid...
Olen veendunud, et kôik bussid tulid Tartusse originaalkabiinidega. 630... numbrilistel olid veel valged torud ja kollased kabiinid, ent seljatugede torud olid juba mustad. 59-l olid veel valged. 640 oli esimene musta kabiini ja mustade torudega buss. Kollased kabiinid ei tulnud mustatorulistesse tehasest, vaid prügimäelt, mingil 640...numbrilise bussi kollasel kabiinil oli veel kiri \"TEID TEENINDAB BUSS NR7\" ja just enne oli nr7 tänavapildist kadunud. Ja ka need neli tuld ei tulnud tehasest, 649 morda paistab hoopis mingi prügimäele saadetud maaliinibussi pealt maha kruvitud olevat. Minu andmed pärinevad vahemikust 1984-1990, mil ma nende bussidega iga päev kooli sôitsin. Kunagi oli isegi märkmik, kus oli kirjas, mis päeval mis numbriga bussid tänavale tekkisid ja millal millised kadusid. Kadus ka märkmik, plääd, kui kahju! Muidu mängiks teile siin kohe koolipapat selle tartu bussinduse alal.
Aga mis sai minu lemmikbussist 57? Pidas teine 1990.-ni vastu, siis kolisin Tallinna ja kaotasin olukorra suhtes kontrolli. Hiljem nägin tema kollast kabiin CocaCola ja kaladega mingis mustatorulises bussis. Mis buss omastas 57 CocaCola kalad?!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Ikarus,osa 2... - Autor: mrali - 05-08-2004, 01:37 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne