01-11-2004, 22:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-11-2004, 22:35 PM ja muutjaks oli Martti.)
nymmik Kirjutas:Käsitsi ikkaMartti Kirjutas:Vana, kas sa tegeled isa ka ehitustöödega. Ja ma vaatasin pilte ja kohe mõtlesin et kas selline garaaz väikseks ei jää? Ma siis vaatan äkki leian enda garaazi ehitusest ka paar pilti kus garaazi suuruse määramiseks on garaazis juba Gaz21 ratastel kere. Ja veel mainin ära et selle augu ma kaevasin labidaga valmis. 2 suve läks augu kaevamiseks ja üks sisse sõidu tee tegemiseks.käsitsi kaevasid :duh , traktori töötund oleks ikka tublisti odavam tulnud, või tahtsid lihast treenida
Minu garaaz on veel sõnnikut täis, kuid ruumi peaks tulevikus jätkuma 4-5 sõiduautole

Üks kord oli selline juhus: hakkasin kaevama maja vundamenid äärest ja selle all, aga ainult väikse koha sest muidu oleks vundament alla kukkunud. Sinna valas isa korstnaaluse ja see kivistus paar päeva, ja kui ehituseks läks siis ma kaveasin natuke maad eemal vundamendi ääres. Äkki vaatan väike liiva tükike kukkus alla ja siis hakkas vundament tulema ridade kaupa, isaga jõutsime mõlemad eemale hüpata. Kui tolmupilt hajuma hakkas siis nägime et maja ühel küljel pole enam vundamunti all. Korraga tuli alla mitu tonni paekive ja lubjasegu mis oli tehtud väga si...ti. Kõik need kivid ja jäänused vedasin kähku(1,5h) august välja ja töö jätkus. Kivide alla jäid ka tööristad, natuke muljuda sai lood aga töötab ikka ja näitab ka õigesti.
Jõudu kõikile isetegijaltele ja ka neile kes ise ei tee