GAZ 2410 ja 3102 armatuur

To: Sm. Tasku
Selle kõvera antenni võtsin ma tõepoolest ära. Probleem on muidugi endiselt õhus, sest ilma laepolstrit lahti katkumata seda kinni keevitada ei saanud. Pahtli ja klaasriidega ei tahtnud teha. Seega on auk endiselt sees ja ma veel täpselt ei tea, mis sellest saab. Äkki lihtsalt mingu kroomitud punn ette??? Häda igal juhul.
Küll olen ma ära ostnud talle Volga originaal elektriantenni. Uhiuue. See läheb õige koha peale.

Kas su enda 3102 on sõiduvalmis tegelane või projekt?

To: Piibur
Need istmed minu autos on kindlasti kohapeal õmmeldud. Olen kuulnud, et tootmiskoondis Standard oli omal ajal õmmelnud neid parteilaste autodesse. Tegu on tegelikult istmekatetega ning seal all on säilinud täiesti uuena hallid originaal karedad ismtekatted.

See parteipomode Volga on üldse huvitav variant. Näiteks on tal olemas täiesti eeskujulik mürasummutus võrreldes tavalise volgaga. Vildid põrandal (mis hästi niiskust koguvad), tagaistme tagune sein ja isegi uksed on seestpoolt kaetud müramattidega. Üllatusena avastasin, et isegi armatuurlaud on seest kummimattidega üle kleebitud. Ma ei usu, et kõik tehasevolgad niimoodi tehti. Kohati on isegi näha, et müramati tükk on valesti lõigatud ja siis on kuhugi tükke vahele kleebitud. Puhas käsitöö. Nagu ka tagaistmete peatugede kinnitused. Või on need tagapeatoed kellegi omaniku looming?

Tegelikult see 3102 salong ei jäta veel päris rahule. Kas tal olid põrandal kummimatid või vaibad. Samuti kas tal olid uksepolstrid riidest või samasugusest kummist nagu 2410-el. Ma tahaks enda omale põrandale vaibad lõigata ja uksepolstrid kah sametiga viimistleda. Samas ei taha päris omaloomingut, vaid äkki näiteks teha 3102 uksepolstri koopia (kujundust/lõiget ma mõtlen).

Siit ka üks appikarje - kas kellelgi on olemas 2410/3102 tagaluugile kirjakest \"volga\".

Panen üles ka pildikese endistele omaneikele hindamiseks, kritiseerimiseks.

Sellel viimasel pildil on küljes veel vana ja väsinud tagatuli. Seda vaid transpordiks. Täna on ilutseb seal uus ja särav tuluke.

Seinaleht - www.volga.ee
Vasta

Sõnumeid selles teemas
GAZ 2410 ja 3102 armatuur - Autor: Martin_R - 01-11-2004, 17:01 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne