Millest sai alguse Teie \"vanaraua\" huvi

Volli Kirjutas:
PETSS Kirjutas:Siin eelkõneleja märkis ,et joonistas Ikarus busse.Olin vist 12 ki mul kodus terwe bussipark oli.Paberist tehtud.Za Ruljom idest sai otsitud ZIL158 ja Liaz 677 pilte ning nonde järgi siis neid tehtud.Oli ka leivaautosi TA-9 moodi.Bussidest minu mäletamist mööda PAZ LIAZ ZIL IKARUS 620 556 270 255.Proovisin ka lõõtsasid ehitada aga see ei õnnestunud.Kõige rohkem oli korraga 47 bussi.Ega see tegewus vanematele es meeldinud kuna bussiehitus käis õppimise arvelt ja oli palju huvitavam kui 2+2.
Minagi joonistasin kunagi busse-tramme-trolle-taksosid. Papist-paberist said mitmedki mudelid valmis meisterdatud, et aga reaalelus eksisteerivad kõige tõetruumad alati välja ei kukkunud, siis sai niiöelda \"oma marke\" välja töötatud Smile
Tipphetk oli see, kui mul vanemate raamaturiiulite all töötav trolliliin oli. Kontaktjuhtmed olid kinnitatud riiulite jalgade külge, voolu sai lapikust patareist ja papist trolli vedas edasi mikromootor. Mis rattad ma sinna alla monteerisin, täpselt enam ei mäletagi, aga troll sõitis ja kuidas veel Smile
Trolle mul es olnu aga vanemate manu on mööbli peal veel peatuste sildid.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Millest sai alguse Teie \"vanaraua\" huvi - Autor: Martti - 03-11-2004, 22:57 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne